Synthetic rooftop w/ Floorplan (Robert Hood & Lyric)

Τετάρτη 22 Ιουνίου. Το Synthetic επιστρέφει προσκαλώντας τους Floorplan (Robert Hood και Lyric) από το Detroit στο μαγευτικό roof garden του Porto Palace Hotel για ένα party-εμπειρία που δεν χάνεται!

Synthetic rooftop w/ Floorplan (Robert Hood & Lyric) / events

8 months ago
by

Τετάρτη 22 Ιουνίου. Το Synthetic επιστρέφει προσκαλώντας τους Floorplan (Robert Hood και Lyric) από το Detroit στο μαγευτικό roof garden του Porto Palace Hotel για ένα party-εμπειρία που δεν χάνεται!

Τα λόγια του ίδιου του θρυλικού Robert Hood μετά από ένα Synthetic party που ακόμα μνημονεύεται μετά από αρκετά χρόνια: ‘𝗜𝘁 𝘄𝗮𝘀 𝗮𝗺𝗮𝘇𝗶𝗻𝗴, 𝗷𝘂𝘀𝘁 𝗮𝗻 𝗶𝗻𝗰𝗿𝗲𝗱𝗶𝗯𝗹𝗲 𝗲𝘅𝗽𝗲𝗿𝗶𝗲𝗻𝗰𝗲, 𝘁𝗵𝗲 𝗰𝗿𝗼𝘄𝗱 𝘄𝗮𝘀 𝗷𝘂𝘀𝘁 𝗲𝗹𝗲𝗰𝘁𝗿𝗶𝗰, 𝘁𝗵𝗲 𝗳𝗲𝗲𝗹𝗶𝗻𝗴, 𝘁𝗵𝗲 𝗮𝘁𝗺𝗼𝘀𝗽𝗵𝗲𝗿𝗲 𝘄𝗮𝘀 𝗮𝗺𝗮𝘇𝗶𝗻𝗴. 𝗜 𝗿𝗲𝗮𝗹𝗹𝘆 𝗲𝗻𝗷𝗼𝘆𝗲𝗱 𝗺𝘆𝘀𝗲𝗹𝗳, 𝗜 𝗹𝗼𝗼𝗸 𝗳𝗼𝗿𝘄𝗮𝗿𝗱 𝘁𝗼 𝗰𝗼𝗺𝗶𝗻𝗴 𝗯𝗮𝗰𝗸 𝗮𝗴𝗮𝗶𝗻. 𝗛𝗲𝘆 𝘆𝗼𝘂 𝗴𝘂𝘆𝘀 𝗿𝗼𝗰𝗸!’

Η στιγμή της επιστροφής του που περιμέναμε εδώ και πολύ καιρό έφτασε! Αυτή τη φορά για να παρουσιάσει το project του Floorplan για πρώτη φορά στην Ελλάδα, μαζί με την κόρη του Lyric και τις πιο ξεσηκωτικές techno & house μουσικές για το μεγαλύτερο rooftop party αυτού του καλοκαιριού.

Στο warm up set οι εξαιρετικοί resident DJs του Sektor 909 Uzun Brothers, ενώ το κλείσιμο αναλαμβάνουν οι Synthetic DJs (Thomas Numan & George Kouros).

Wednesday 22 June. Synthetic returns, inviting Floorplan (Robert Hood and Lyric) from Detroit to the enchanting roof garden of Porto Palace Hotel for a party experience not to be missed!

‘𝗜𝘁 𝘄𝗮𝘀 𝗮𝗺𝗮𝘇𝗶𝗻𝗴, 𝗷𝘂𝘀𝘁 𝗮𝗻 𝗶𝗻𝗰𝗿𝗲𝗱𝗶𝗯𝗹𝗲 𝗲𝘅𝗽𝗲𝗿𝗶𝗲𝗻𝗰𝗲, 𝘁𝗵𝗲 𝗰𝗿𝗼𝘄𝗱 𝘄𝗮𝘀 𝗷𝘂𝘀𝘁 𝗲𝗹𝗲𝗰𝘁𝗿𝗶𝗰, 𝘁𝗵𝗲 𝗳𝗲𝗲𝗹𝗶𝗻𝗴, 𝘁𝗵𝗲 𝗮𝘁𝗺𝗼𝘀𝗽𝗵𝗲𝗿𝗲 𝘄𝗮𝘀 𝗮𝗺𝗮𝘇𝗶𝗻𝗴. 𝗜 𝗿𝗲𝗮𝗹𝗹𝘆 𝗲𝗻𝗷𝗼𝘆𝗲𝗱 𝗺𝘆𝘀𝗲𝗹𝗳, 𝗜 𝗹𝗼𝗼𝗸 𝗳𝗼𝗿𝘄𝗮𝗿𝗱 𝘁𝗼 𝗰𝗼𝗺𝗶𝗻𝗴 𝗯𝗮𝗰𝗸 𝗮𝗴𝗮𝗶𝗻. 𝗛𝗲𝘆 𝘆𝗼𝘂 𝗴𝘂𝘆𝘀 𝗿𝗼𝗰𝗸!’
’The words of the legendary Robert Hood himself after a Synthetic party that is still remembered after several years.

The moment of his return that we have been waiting for a long time has arrived! This time to present the Floorplan project for the first time in Greece, together with his daughter Lyric and the most uplifting techno & house music for the most special rooftop party of this summer.

The excellent Uzun Brothers resident DJs of the Sektor 909 club will be warming, while the closing set is undertaken by the Synthetic DJs (Thomas Numan & George Kouros).

𝗟𝗶𝗻𝗲 𝘂𝗽:
• Floorplan (Robert Hood & Lyric) / M-Plant, Detroit)
• Uzun brothers (Sektor 909/ Izlet)
• Synthetic DJs

𝗟𝗼𝗰𝗮𝘁𝗶𝗼𝗻 & 𝗧𝗶𝗺𝗲:
URSA MAJOR roof garden Porto Palace Hotel (portopalace.gr)
26is Oktovriou 65, Thessaloniki, 54628
22.06  17:30-00:00

𝗧𝗶𝗰𝗸𝗲𝘁𝘀:
150 limited early bird tickets exclusively available at: https://bit.ly/SyntheticRobertHood

After party TBA

𝗙𝗟𝗢𝗢𝗥𝗣𝗟𝗔𝗡
(𝗥𝗼𝗯𝗲𝗿𝘁 & 𝗟𝘆𝗿𝗶𝗰 𝗛𝗼𝗼𝗱), 𝗠-𝗣𝗹𝗮𝗻𝘁/𝗗𝗲𝘁𝗿𝗼𝗶𝘁
Το όνομα Floorplan πρωτοεμφανίστηκε στην δισκογραφία το 1996 ως alias του θρύλου της Detroit Techno Robert Hood. Μέχρι και το 2000 αυτό εμφανιζόταν αποκλειστικά στο παρακλάδι της M-Plant (δισκογραφική εταιρεία του Robert Hood). H πρώτη κυκλοφορία ‘Floorplan – Funky Souls’ επανακυκλοφόρησε στην πασίγνωστη Rush Hour Από τότε έχουν ακολουθήσει 16 ΕPs, δεκάδες remixes αλλά και 3 full albums. Από αυτά ξεχωρίζει σίγουρα το ‘Never Grow Old’ το οποίο αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα club anthems όλων των εποχών. Ο χαρακτηριστικός και πολύ αναγνωρίσιμος ήχος του project συνδυάζει το funky στοιχείο, επιρροές από gospel αλλά και τις γεμάτες μπασογραμμές της μινιμαλιστικής Techno.
Για τον Robert Hood δεν χρειάζονται πολλά λόγια. Αποτελεί ιδρυτικό μέλος της θρυλικής κολλεκτίβας ‘Underground Resistance (μαζί με τους ‘Mad’ Mike Banks και Jeff Mills). Oι δίσκοι του στην Axis (εταιρεία του Mills) αλλά και τη δική του M-Plant ενέπνευσαν μεγάλα ονόματα της σκηνής και παράλληλα άνοιξαν το δρόμο για το κύμα του μινιμαλισμού στην Techno. O Hood που διανύει την 3η δεκαετία της καριέρας του ο κύριος εκφραστής της minimal Detroit Τechno, δίνοντας όμως έμφαση στο να δημιουργεί μουσική με ψυχή, κάτι που αποτυπώνεται πλήρως και στα DJ sets του. Αξιοσημείωτο είναι πως από το 1994 που πρωτοεμφανίστηκε στην δισκογραφία, δεν υπάρχει καμία παύση με κυκλοφορίες για κάθε έτος μέχρι και το 2022.
Ο Robert Hood είναι δίχως αμφιβολία ένας από τους πιο αποτελεσματικός και χορευτικούς ‘big room’ Techno DJs κάτι που το καθιστά περιζήτητο. Τα διαρκή sets του στα καλύτερα Festival και clubs ανά τον κόσμο το πιστοποιούν. Η δε εμφάνιση του στο Synthetic πριν από 7 χρόνια ακόμα μνημονεύεται…
Το Floorplan έγινε από το 2016 οικογενειακή υπόθεση, με την προσθήκη της κόρης του Robert, Lyric. Μάλιστα το ίδιο έτος κυκλοφόρησε το album τους με ονομασία ‘ Victorious’ sσε συνέχεια ενός άλλου EP το ‘Music/ Tell You NoLie’’, το οποίο και αυτό έγινε μεγάλο hit. O συνδυασμός των δύο επί σκηνής είναι εκρηκτικός και δείχνει ότι κάποιες φορές η μουσική βρίσκεται και στο DNA. Το set τους για λογαριασμό του Dekmantel Festival είναι ένα από τα καλύτερα Boiler Room sessions ενώ φανταστικά είναι τα πολλά sets τους για το Mixmag, την Defected, Nuits Sonores (ARTE concert) κτλ. Πρόκειται για την πρώτη εμφάνιση των Floorplan στην Ελλάδα και την Θεσσαλονίκη κάτι αποτελεί ιδιαίτερη τιμή για το Synthetic.

Listen