7 Years Paranoise Celebration

Ο Paranoise κλείνει τα 7 του χρόνια και σας προσκαλεί το προσεχές Σάββατο 16 Μαΐου να γιορτάσετε μαζί με τους παραγωγούς και τους ακροατές του σε τρία μεγάλα parties, στις τρεις πόλεις - μεγάλες βάσεις του πρωτοπόρου σταθμού. be there!

7 Years Paranoise Celebration / we support

8 years ago
by

2008-2015. 7 ολόκληρες σεζόν ο καινοτόμος σταθμός και οι δεκάδες παραγωγοί του είναι εδώ, εισβάλλοντας στην καθημερινότητά σας μέσα από οθόνες και ηχεία, να σας κρατάνε παρέα μοιράζοντας απλόχερα ό,τι πιο φρέσκο και ωραίο υπάρχει στις διάφορες μουσικές σκηνές.

Καταγράφοντας τις πιο σύγχρονες τάσεις στην μουσική, αναδεικνύοντας συνεχώς νέους και άγνωστους μέχρι πριν καλλιτέχνες και σχήματα, ανεξάρτητες εταιρείες και κολεκτίβες, αλλά και ακολουθώντας πιστά μα και κριτικά τους καθοδηγητές των μουσικών ειδών, με βλέμμα και αυτί πάντοτε στο τώρα, κάθε εκπομπή τελικά μετατρέπει την εκάστοτε παρούσα στιγμή στην αρχή του μέλλοντος, προτείνοντας ουσιαστικά την μουσική εξέλιξη.

Η καινοτομία και η αυθεντικότητα του εγχειρήματος, όπως σχηματίστηκε πριν 7 έτη, είναι αναμφισβήτητες για τον ελλαδικό χώρο, από την σύλληψη μέχρι την εφαρμογή.

Η αγάπη για την μουσική αυτή καθ’ αυτή και η ανάγκη για επικοινωνία της είναι ο κινητήριος μοχλός, το ελιξήριο του σταθμού και των παραγωγών που τον αποτελούν και συνδιαμορφώνουν.

Ο διαδραστικός χαρακτήρας του Paranoise, είτε αυτός απαντάται στις ζωντανές εκπομπές, είτε στα 80 μουσικά events που έχει διοργανώσει όλα αυτά τα χρόνια ανά την χώρα, είναι το στοιχείο εκείνο που βελτιώνει και ενισχύει το αποτέλεσμα.

Την φετινή σεζόν, 48 ραδιοφωνικοί παραγωγοί από 5 πόλεις της Ελλάδας και άλλες 10 του εξωτερικού, βρίσκονται μαζί σας ανά πάσα στιγμή με ένα κλικ, προσφέροντας μουσικές γνώσεις και καινούριες ανακαλύψεις, συνθέτοντας ένα ευφάνταστο μωσαϊκό ήχων και ρυθμών.

Κι ενώ φτάνει προς το τέλος της άλλη μία ραδιοφωνική σεζόν, είστε τώρα προσκεκλημένοι το Σάββατο 16 Μαΐου 2015 σε όποιο από τα 3 parties είναι πλησιέστερο σε σας, προκειμένου να γιορτάσουμε μαζί τα Γενέθλια του Paranoise!

Οι βραδιές σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Ξάνθη προμηνύονται εκρηκτικές, και αναμένουμε όλους εσάς που τελικά αποτελείτε το ζητούμενο για να συνεχίσουμε αυτό που ανιδιοτελώς, αδιάκοπα και με χαρά πράττουμε, να έρθετε με καλή διάθεση, χαμόγελα και όρεξη για χορό, για μια ιδανική ανοιξιάτικη Paranoise γιορτή.

 

ΑΘΗΝΑ

ΑΘΗΝΑ – RED SEA (Ποταμιανού 23, Ιλίσια)

έναρξη στις 22.00 / Line Up:

A@H2O (dub, steppers, afrobeat, jungle)

ADDA (afro-funk, psych)

ABTOMIC (future beats, footwork)

BOZ (rave, psychedelic, bellydance)

MALFUNCTION (dub, digital, steppers)

MEL GRACE (beats)

TSOURKOKO (boom bap, abstract hip hop beats)

facebook event page here

 

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ – ΚΑΝΤΙΝΑ ΤΡΟΠΙΚΑΝΑ (Εγνατίας 31, Στοά Κολόμβου)

έναρξη στις 21.00 / Line Up:

AVEC (classic/abstract hip hop, instrumental beats)

KINGA (techno, house)

LIANA ZIKA & MARYPLEX (electronic)

MARGASV (uk garage, bass)

RED (uk funky, house, 2-step)

SERGIO & HARIS K. (afrobeat to cumbia)

facebook event page here

 

ΞΑΝΘΗ

ΞΑΝΘΗ – ΣΙΔΕΡΑΔΙΚΟ (Κονίτσης 32)

έναρξη στις 22.00 / Line Up:

CRYPTIC (dubstep)

DOP (minimal dnb, neurofunk)

DUBZUNITED (dub, steppa)

JACQUEZ (electronica, techno)

LOKI (bass)

ZAB (uk garage, leftfield, techno)

facebook event page here