Bass Of The Titans

Ένα ακόμη μεγάλο Paranoise event έρχεται στην πόλη της Ξάνθης. Την Πέμπτη 27 του μηνός, οι Αθηναίοι bassheads Jeph1, Billy Widz, SRJ, Duckem μαζί με τον γνώριμο μας Margasv θα βρίσκονται στα decks του Ντίλι Ντίλι για μια βραδιά με τις πιο φρέσκες μουσικές της σύγχρονης bass κουλτούρας.

Bass Of The Titans / we support

9 years ago
by

Τα bass ακούσματα, όπως εδραιώθηκαν μέσω της Αγγλικής soundsystem κουλτούρας, ήταν πάντα ένα κύριο συστατικό αυτού που μας αρέσει να αποκαλούμε «ήχο Paranoise». Το κόλλημα ξεκίνησε σίγουρα με dubstep.

Ήδη από τα πρώτα πειραματικά στάδια του είδους, παραγωγοί του σταθμού μας ακολουθούσαν ένα προς ένα τις εξελίξεις του UK underground, μεταδίδοντας και παίζοντας κομμάτια που σίγουρα επηρέασαν πολλούς.

Μερικά χρόνια αργότερα, οι sub συχνότητες συνεχίζουν να τρίζουν ευχάριστα τα στομάχια μας και η paranoise extended family πλέον φιλοξενεί μερικούς από τους καλύτερους DJ’s του bass ιδιώματος στην Ελλάδα.

Με μεγάλη χαρά και αψηφώντας γεωγραφικά όρια παρουσιάζουμε λοιπόν στην Ξάνθη (μια μέρα πριν από την μεγάλη βραδιά στο Coo Basement), την Πέμπτη 27 Φεβρουαρίου το Bass Of The Titans, όπου 4 DJ’s με βάση την Αθήνα συναντιούνται στο αγαπημένο μας Ντίλι Ντίλι Ντισκοκαφενείο, και μοιράζονται μαζί σας την αγάπη τους για το κατώτερο εύρος του συχνοτικού φάσματος.

Xορευτική μουσική που δεν περιορίζεται πλέον στα 140 BPM της Dubstep, αλλά διαπερνά τις ταμπέλες και σας χορεύει από τα 120 – 125 – 130 BPM της νέας γενιάς παραγωγών από Bristol και αλλού μέχρι τα 170 της πιο σύγχρονης Drum & Bass.

Για αυτή τη μοναδική βραδιά έρχονται από την Αθήνα οι Jeph1, Billy Widz, Duckem και SRJ, και από τον Βόλο ο Margasv. Oι Billy Widz & Jeph1 είναι DJ’s, παραγωγοί και event producers (Big Bang). Έχοντας μοιραστεί line – ups με μερικά από τα μεγαλύτερα ονόματα της σκηνής (Pinch, Goth Trad, Joe Nice, Vivek, Gantz, Commodo, Jack Sparrow), με πολλές συμμετοχές σε parties και festivals σε Ελλάδα και εξωτερικό – με σημαντικότερα ίσως τα sets τους στο θρυλικό Outlook Festival της Κροατίας – εμμονή με dubplates και με παραγωγές που έχουν φτάσει μέχρι το airplay του Rinse fm, είναι σίγουρα δύο DJ’s που πρέπει να ακούσετε.

SRJ τα τελευταία χρόνια διαδίδει τον αληθινό ήχο της dubstep σκηνής στην Aθήνα σε συνεργασία με πολλούς άλλους αξιόλογους μουσικόφιλους. Είναι ο τρίτος χρόνος που παίζει στον Paranoise, τους πρώτους δύο ως μέλος του Basstards Crew (Kernelcoremode, Psontis, DoubleD, Mashdown45) ενώ φέτος έχει αναλάβει την δική του μηνιαία εκπομπή, κάθε τέταρτη Πέμπτη 22.00-24.00 έχοντας διευρύνει τον ήχο του σε ό,τι αφορά την bass σκηνή (dub, dubstep, dnb, grime, garage, house, techno, dub techno, future beats, etc), επικεντρωμένος πάντα στην ποιότητα.

Παρέα με τους τρεις παραγωγούς του σταθμού ο Duckem. Aν και όχι μόνιμο μέλος του roster μας, έχει εμφανιστεί ως guest σε αρκετές εκπομπές. 24χρονος παραγωγός και dj, του οποίου το στυλ εστιάζει στην σκοτεινότερη πλευρά της dubstep και σαφώς με επιρροές γενικώς από την underground uk bass σκηνή. Έχει δικό του label, την Indigo Movement, και έχει προσωπικές κυκλοφορίες στις NoMad Recs, Biosphere Recs, Audio Theory κ.ά, ενώ έπονται ενδιαφέρουσες κυκλοφορίες σε Abyssal Audio & Deeper Vibrations. Έχει μοιραστεί τα decks με ονόματα της σκηνής όπως V.I.V.E.K, Gantz, Quantum Soul, FaltyDL, Dose, Ital Tek κ.ά, και από τα μέσα του 2013 έως και τώρα έχει την δική του εκπομπή στον αγγλικό Dusk fm.

Το ζέσταμα της βραδιάς θα αναλάβει ο γνώριμος στην πόλη της Ξάνθης και υδριτικό μέλος του Paranoise, Margasv που ανεβαίνει από τον Βόλο αγκαλιά με τα αγαπημένα του βινύλια.

Οι μουσικές θα ξεκινήσουν στις 22.00 με την είσοδο ελεύθερη! Τα λέμε στο Ντίλι!

Photo Credits:
Cryptic