Carnival Noise in Xanthi

O Paranoise παραδοσιακά δεν λείπει από τους εορτασμούς στο Καρναβάλι της Ξάνθης και 4 παραγωγοί του ετοιμάζονται να αφήσουν και φέτος το έντονο στίγμα του σταθμού στην αγαπημένη του πόλη.

Carnival Noise in Xanthi / we support

8 years ago
by

Εδώ και πολλά χρόνια η παρουσία του πρωτοπόρου web radio της χώρας στους εορτασμούς του Καρναβαλιού στην Ξάνθη αποτελεί παράδοση η οποία και συνεχίζει να τηρείται πιστά.

Φέτος, ο Paranoise δίνει το παρόν στην αγαπημένη του πόλη με ένα party υπό τον τίτλο Carnival Noise αυτήν την Πέμπτη 10 Μαρτίου στην καρδιά της πόλης, στην οδό Πυγμαλίωνος Χρηστίδη, δηλαδή στο Ντίλι Ντίλι Ντισκοκαφενείο.

4 Paranoise DJ’s ετοιμάζονται να αναλάβουν δράση πιάνοντας θέση στα decks, οι τρεις ερχόμενοι από την Θεσσαλονίκη και ο έταιρος από την βάση του σταθμού στην θρακική πόλη.

Οι μουσικές επιλογές -όπως πάντα- θα προσπαθήσουν να πιάσουν το ευρύτερο δυνατόν φάσμα, κυρίως της ηλεκτρονικής μουσικής, πάντα με κατεύθυνση στην μουσική καινοτομία και το dancefloor, όπως χαρακτηριστικά οι paranoisers γνωρίζουν να κάνουν με συνέπεια από το 2008 ως σήμερα, διαδίδοντας την ιδιαίτερη μουσική ταυτότητα του σταθμού. Bass, dubstep, techno, uk garage, footwork, drum ‘n’ bass, ενώ δεν θα λείψουν βεβαίως οι hip hop και dub αναφορές.

Τα υπόλοιπα επαφίενται στην ευχέρεια των θαμώνων, η διάθεση, τα χαμόγελα, ο χορός. Cryptic, Liana Zika, Loki, Margasv αναμένεται να σας ξεσηκώσουν. Την προσεχή Πέμπτη από τις 22.00 – Μην το χάσετε.

Ο CRYPTIC είναι ένας από τους παραγωγούς του σταθμού από την βάση της Ξάνθης τα τελευταία 3 χρόνια, ενώ εργάζεται ως DJ σε διάφορα bars της πόλης. Μαζί με την είσοδό του στον σταθμό, τα τελευταία έτη αποτελεί και έναν από τους resident djs του bar ντίλι ντίλι όπου και θα φιλοξενηθεί το φετινό καρναβαλικό party. Έντονα επηρεασμένος από την ατμόσφαιρα και την αισθητική της dubstep, από την πρώτη στιγμή ενασχόλησής του με την bass κουλτούρα, πλέον ταξιδεύει και στα techno μονοπάτια της, διαδίδοντας στην Ξάνθη τον ιό με τον οποίο γεννήθηκε και συνεχίζει να υπάρχει η μεγάλη οικογένεια του Paranoise και με αυτό τον τρόπο θα προσφέρει τα όπλα του στο παρόν πάρτυ. Φέτος, τον βρίσκετε ραδιοφωνικά στο rotation της Πέμπτης, μηνιαία 10-12 το βράδυ στην εκπομπή Dysthymia Levels.

Γεννημένη και μεγαλωμένη στην Θεσσαλονίκη, η LIANA ZIKA μοιράζεται την αγάπη της για την μουσική τα τελευταία δυόμιση χρόνια σε διάφορα στέκια της πόλης, ενώ φέτος παραμένει resident DJ στο Urban bar και στην Στοά. Έχοντας ως μεγαλύτερη αδυναμία τους tropical και afro ήχους, σε συνδυασμό με την εκπομπή της World Echoes στον Paranoise Radio για δεύτερη συνεχή σεζόν, αυτήν την Πέμπτη στο ντίλι ντίλι δεν θα μπορούσαμε να ακούσουμε τίποτε άλλο παρά μόνο μουσικές κατάλληλες για πολύ χορό. Υπόσχεται λοιπόν electronica house, afro house, footwork και πολλά ακόμη ηχητικά ταιριάσματα.

Ο LOKI, προερχόμενος από τον σκληρό πυρήνα Paranoise, όντας DJ και ραδιοφωνικός παραγωγός του σταθμού ήδη από το 2008, επέστρεψε φέτος στην Θεσσαλονίκη και ξαναπαίζει στην πόλη του έπειτα από περίπου 2 χρόνια. Είναι βασικός υπεύθυνος της μεγάλης βάσης του σταθμού στην πόλη της Ξάνθης όπου διέμεινε για 10 έτη, διοργανώνοντας μια σειρά από δεκάδες underground raves με προσανατολισμό στις ηλεκτρονικές μουσικές χαμηλών συχνοτήτων. Ακόμη, έχει αμέτρητες συμμετοχές σε πολλά events, κυρίως στην ακριτική πόλη αλλά και στην υπόλοιπη χώρα, ανάμεσα στα οποία αυτά με τους Pinch, Goth-Trad, Gantz. Φέτος, τον ακούτε κάθε δεύτερη Πέμπτη 8-10 στην εκπομπή Bass Focused, ενώ στο set του στο Ντίλι θα επιλέξει φρέσκα κομμάτια από το φάσμα της dubstep, uk garage, jungle, techno.

Ο MARGASV, κάτοικος Θεσσαλονίκης και ιδρυτικό μέλος του σταθμού, έχει πιστέψει όσο λίγοι στην αξία αυτού του εγχειρήματος στο οποίο πρωτοστάτησε πριν από την ίδρυσή του και ως σήμερα. Μέσα από πλούσια αρθρογραφία εκατοντάδων δισκοκριτικών και κάθε μορφής άρθρου, την εκπομπή Chillin’ Bass που μετράει περισσότερα από 220 επεισόδια και επικεντρώνεται στα πιο σύγχρονα tunes της εποχής, αλλά και τα dj sets του που φιλοξενήθηκαν σε περισσότερα από 30 venues, κυρίως στον Βορρά της χώρας, έχει συμβάλει στην ανάδειξη σύγχρονων εκφάνσεων ποιοτικής μουσικής, αλλά και νέων ταλαντούχων καλλιτεχνών, από την γέννησή τους ακόμη. Στο set της Πέμπτης αναμένεται να δώσει το στίγμα του με φρέσκες, soulful ή πιο πειραματικές, ηλεκτρονικές επιλογές.

* b e _ t h e r e !