Colorblind & OSM Tapes presents Phase Fatale at The Host

Colorblind και OSM Tapes επιστρέφουν στο The Host με καλεσμένο τον Phase Fatale από το Βερολίνο

Colorblind & OSM Tapes presents Phase Fatale at The Host / we support

4 years ago
by

Σάββατο 9 Φεβρουαρίου, OSM Tapes και Colorblind σε συνεργασία με το The Host παρουσιάζουν στην πόλη της Θεσσαλονίκης τον Phase Fatale απο το Βερολίνο, μαζί του οι Opioid Slot Machine και Hearthink.

Listen

Phase Fatale είναι το techno project του Νεοϋορκέζου Hayden Payne με έδρα το Βερολίνο. Ύπηρξε μέλος σε post-punk μπάντες στην Νέα Υόρκη, τα τελευταία 5 χρόνια όμως έχει ξεχωρίσει στην techno σκηνή, τόσο μέσω των DJ sets του όσο και των παραγωγών του. Έχοντας κυκλοφορήσει μουσική σε ετικέτες όπως η Jealous God, Aufnahme+Wiedergabe και Unterton, το 2017 έβγαλε το πρώτο του album στην θρυλική Hospital Productions. Είναι resident στο Berghain του Βερολίνου και στο KHIDI της Τιφλίδας αλλά και ιδιοκτήτης της BITE, η οποία μετράει πέντε κυκλοφορίες μέχρι σήμερα από τους Silent Servant, Teste, SARIN, NX1 και Reka.

 

Line Up:
Phase Fatale (BITE – Ostgut Ton | US)
Opioid Slot Machine (OSM tapes – New York Haunted)
Hearthink (Colorblind – Be Uncensored)

The Host
Πάϊκου 4 (1ος όροφος)
Θεσσαλονίκη

Έναρξη: 23:00
Τιμές εισιτηρίων: 5€ (προπώληση) & 8€ (στην είσοδο)

Σημεία προπώλησης εισιτηρίων:
Underground | Ναυαρίνου
Underground | Αγίας Σοφίας
COO Cafe|Bar | Βασιλέως Ηρακλείου 4

Διαγωνισμός:

Ο Paranoise κληρώνει 2 εισιτήρια για το event. Τα ονόματα των τυχερών θα ανακοινωθούν το Σάββατο το μεσημέρι. Για να συμμετέχετε, απλά κάντε Like και Public share την αφίσα : https://tinyurl.com/PhaseFatale