DVS1 & Delano Smith in Thessaloniki

Οι δύο σπουδαίοι παραγωγοί και DJs έρχονται αυτήν την Τετάρτη 24 του μήνα στην Θεσσαλονίκη για ένα μεγάλο καλοκαιρινό απογευματινό party στην στεγασμένη ταράτσα στο Βελλίδειο Συνεδριακό Κέντρο, στην καρδιά της πόλης.

DVS1 & Delano Smith in Thessaloniki / we support

8 years ago
by

Την ερχόμενη Τετάρτη 24 Iουνίου το Synthetic υποδέχεται 2 τεράστια ονόματα από τον χώρο της ηλεκτρονικής μουσικής σε ένα καταπληκτικό rooftop στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.

Οι DVS1 (Hush / Klockworks / Transmat) και Delano Smith (Sushitech/ Mixmmode), αμφότεροι από τις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής, συναντιούνται στην στεγασμένη ταράτσα του Βελλιδείου Συνεδριακού Κέντρου για ένα ανεπανάληπτο day party που δεν πρέπει να χάσει κανείς!

Αρχικά για τον DVS1, πρόκειται για έναν από τους πιο περιζήτητους και πολυάσχολους Αμερικανούς jockeys του είδους του. Άρχισε την καριέρα του στην μέση των 90’s και έκτοτε συγκινεί τα dancefloors με τον δικό του μοναδικό τρόπο. Η βαθιά μουσική του γνώση, ο αστείρευτος ενθουσιασμός για αυτό που κάνει και μια από τις μεγαλύτερες δισκοθήκες παγκοσμίως συνθέτουν το προφίλ του.

Τα dj sets του προσαρμόζονται πάντα στην περίσταση, ενώ τα στεγανά συγκεκριμένων genres απλά δεν υπάρχουν. Αυτήν την στιγμή βρίσκεται στο απόγειο της καριέρας του με ένα ασύλληπτα γεμάτο καλεντάρι εμφανίσεων στα καλύτερα clubs του κόσμου. Η φιλοσοφία που απέκτησε όντας ο ίδιος clubber και διοργανωτής (Hush) είναι πως σημασία δεν έχει η κατηγοριοποίηση της μουσικής ως προς το είδος, αλλά το “συναισθηματικό” της περιεχόμενο. Πολλοί τον αποκαλούν ως “DJ – εγγύηση” για ένα πετυχημένο party.

Ως παραγωγός στάθηκε τυχερός τραβώντας την προσοχή του Ben Klock που τον εμπιστεύτηκε για release στην Klocworks το 2009. Έκτοτε έχουν ακολουθήσει κυκλοφορίες στην θρυλική Transmat του Derrick May, άλλες 2 στην Klockworks και στην δική του Hush.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Ζak aka DSVS1 εμφανίζεται για πρώτη φορά στην Θεσσαλονίκη.

Watch
DVS1 live @Sunset Island (9 June 9 2013)

Ο Delano Smith τώρα, γεννήθηκε στο Chicago, μεγάλωσε στο Detroit των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής και εκπροσωπεί σήμερα ένα σπάνιο και θρυλικό γκρουπ, αυτό των πρώτων house jockeys του Detroit. Βαριά κληρονομιά.

Ξεκίνησε να παίζει μουσική την δεκαετία του ’80, όταν ακόμη οι νοητές γραμμές μεταξύ της house και της techno δεν ήταν ακόμη ξεκάθαρες. Οι ικανότητες του γρήγορα τον καθιέρωσαν στους καλύτερους. Τα DJ sets του, γεμάτα δυναμισμό και συναίσθημα, άρτια προγραμματισμένα και χορευτικά. Πλέον, είναι περιζήτητος σε κάθε γωνιά του κόσμου και παίζει στα καλύτερα club του κόσμου όπως το Fabric του Λονδίνου ή το Panorama Bar του Βερολίνου μεταξύ άλλων.

Οι παραγωγές του εδώ και μια δεκαετία σε εταιρείες όπως ή Sushitech, η Third Ear ή στη δική του Mixmode, ξεχωρίζουν στα dancefloors όλου του κόσμου με την ενέργεια και την ψυχή τους.

Την βραδιά ανοίγουν μουσικά οι resident DJs της ομάδας, Thomas Numan και Pablo Diskko.

Η έναρξη την Τετάρτη 24/6 στην ταράτσα του Βελλιδείου (Λεωφόρος Στρατού και 3ης Σεπτεμβρίου) έχει οριστεί για το απόγευμα στις 17.00 και η λήξη αναμένεται κάπου στα μεσάνυχτα. Μπορείτε να προμηθευτείτε εισιτήρια στην προπώληση από τα Propaganda Rollin Co Store (Ισαύρων 7) και Stereodisc Recordshop (Αριστοτέλους 4) στην τιμή των 15 ευρώ ως τις 20/6, 17 ευρώ έπειτα και 20 ευρώ την μέρα του event στο ταμείο. be there!

O Paranoise Radio από την πλευρά του στηρίζει την διοργάνωση και προσφέρει 3 δωρεάν προσκλήσεις σε ακροατές – φίλους του κατόπιν μίνι διαγωνισμού. Για να συμμετέχετε χρειάζεται απλά να έχετε κάνει κοινοποίηση την αφίσα και Like εδώ, αμφότερα ως την Τρίτης 23/6 στις 21.00. Οι νικητές θα ανακοινωθούν και θα ενημερωθούν μετά την λήξη του διαγωνισμού. stay tuned!