Endorphin Festival 2018

Για ακόμη μια χρονιά, ένα από τα καλύτερα μουσικά φεστιβάλ που έχει γίνει θεσμός πια στην χώρα, το Endorphin, έρχεται στην καρδιά του Καλοκαιριού να μας συγκεντρώσει στο κέντρο της Ελλάδας και να μας παρασύρει σε ένα μεγάλο και δροσιστικό 3ήμερο πάρτυ!

Endorphin Festival 2018 / we support

5 years ago
by

To Endorphin Festival είναι ένα ετήσιο μουσικό φεστιβάλ που ξεκίνησε το 2007 ως ένα DIY techno πάρτυ στον Όλυμπο. Από τότε και για ένα σαββατοκύριακο κάθε χρόνο, λειτουργεί ως τόπος συνάντησης ανερχόμενων και καταξιωμένων μουσικών παραγωγών και DJ’s από την Ελλάδα και την Ευρώπη, καλύπτοντας το ευρύτερο πεδίο της ηλεκτρονικής μουσικής σήμερα.

Με σήμα κατατεθέν την Γέφυρα, στόχος του φεστιβάλ είναι η απελευθέρωση των ενδορφινών, μέσα από τον συνδυασμό ακρόασης και συνύπαρξης στο πλατανόδασος της περιοχής Χάνι Χατζηγώγου όπου διεξάγεται το φεστιβάλ.

Το φεστιβάλ βασίζεται στον συλλογικό χαρακτήρα όλων όσοι εμπλέκονται και πραγματοποιείται χάρις στην διαρκή υποστήριξη της τοπικής κοινότητας, την αφιλοκερδή συμμετοχή των καλλιτεχνών και την συμβολική οικονομική συνεισφορά των επισκεπτών. Με αυτόν τον τρόπο έχει πλέον εξελιχθεί σε θεσμό στην εγχώρια φεστιβαλική κοινότητα.

Φέτος λοιπόν πρόκειται να διεξαχθεί το τριήμερο Παρασκευή 20 – Κυριακή 22 Ιουλίου, στην γνώριμη τοποθεσία στο 65ο χιλιόμετρο της διαδρομής Λάρισας-Κοζάνης, δηλαδή στους πρόποδες του βουνού των Θεών, του Ολύμπου. Μέσα σε μια πυκνόφυτη, καταπράσινη έκταση που αναμένεται να γεμίσει με κατασκηνωτές – μουσικόφιλους.

Παρακάτω βλέπετε συνοπτικά το φετινό line-up:

ANFS live / Asty Tekk live / Bear Bones, Lay Low live / Bekha Mujiri live / BMSK / Boris Barksdale / Cirkle live / DEVIKA / DJ LOSER / / DUB I live / A.Σ. – emdy live / Experiment Disco / IMPEDANCE live / JANET DAVIS / Phillip Jondo / Kostadis live / MarcelDune live / MASTI J / METEOROS live / MORAH / ΜR.M / NEMMETT / OLDMAN TALKIN’ / Opioid Slot Machine / Outermost live / Panos Alexiadis live / Paul Bennett / PENELOPE’S FIANCE / PINA BOUNCE live / REINA / ROMAN / SARADIS / Savvas Metaxas live / SEEZ KALONJI / SERVISE COST / Simos Ares / SPYROS EMMANOUILIDIS live / Taylor Savage / Terra Exotica / TURBO TEETH live / Voodoo Native / WEIRD DUST live / ΥΘΝ / YPARXEI PROVLIMA AMALIA

Αναφορικά με τα εισιτήρια, μπορείτε να προμηθευτείτε το εισιτήριο 3ημέρου σε προπώληση έναντι 15 € στην Αθήνα από τα Astron Bar και Habeat Records, στην Θεσσαλονίκη από τα Coo Cafe Bar και To Pikap, στην Λάρισα από το Snuff Motelstreetboutique, στο Λιτόχωρο από το Ντίσκο Ρωμέικο, στην Ελασσόνα από το 1936 Beer Bar & Bistro, καθώς και στην Μηλέα από τις 4 Εποχές-Μηλέα.

Επίσης, μπορείτε να προμηθευτείτε στην είσοδο του φεστιβάλ εισιτήριο για μία μέρα έναντι 8 €, για δύο μέρες έναντι 14 € και για τρεις προς 20 €. be there!

Ο Paranoise στηρίζει εδώ και μια δεκαετία σταθερά το φεστιβάλ. Έτσι και φέτος, και προσφέρει 2 δωρεάν εισιτήρια τριημέρου σε φίλους-ακροατές του. Για να συμμετέχετε στην μίνι κλήρωση αρκεί να κοινοποιήσετε δημόσια την αφίσα, να αφήσετε ένα οποιοδήποτε σχόλιο από κάτω, καθώς και να έχετε κάνει Like εδώ, όλα ως την Πέμπτη 19/7 στις 16:00. Οι νικητές θα ανακοινωθούν και θα ενημερωθούν αμέσως μετά. stay tuned!

Διαβάστε παρακάτω όλες τις χρήσιμες πληροφορίες και συμβουλές, όπως αυτές αναφέρονται από τους ίδιους τους διοργανωτές, προκειμένου να είστε πανέτοιμοι.

ΧΩΡΟΣ CAMPING

Στον χώρο διεξαγωγής του φεστιβάλ υπάρχουν συγκεκριμένοι χώροι κατασκήνωσης με την ανάλογη σήμανση. Το camping είναι δωρεάν. ΤΙΡ: Η άφιξη στον χώρο μέχρι την Παρασκευή 20 Ιουλίου εξασφαλίζει περισσότερες επιλογές θέσεων.

ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΚΑΙ ΜΟΤΟΠΟΔΗΛΑΤΑ

Η στάθμευση των αυτοκινήτων και των μοτοποδηλάτων επιτρέπεται σε ειδικά διαμορφωμένο ανοιχτό χώρο εκτός του φεστιβάλ.

ΧΩΡΟΣ PARKING

Ο χώρος του ανοιχτού parking βρίσκεται απέναντι από την είσοδο του φεστιβάλ. TIP: Η φυσική σκίαση είναι ελλειπής, οπότε η ηλιοπροστασία των οχημάτων κρίνεται απαραίτητη.

ΠΟΤΑΜΟΣ ΤΙΤΑΡΙΣΙΟΣ/ΛΙΜΝΗ

Το κολύμπι και οι βουτιές στο ποτάμι και στην λίμνη ενέχουν σοβαρούς κίνδυνους. Τα νερά του ποταμού Τιταρίσιου είναι ρηχά και ενδέχεται να φέρουν μολυσματικούς παράγοντες.

ΝΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΡΕΧΟΥΜΕΝΟ ΝΕΡΟ

Στο χώρο του φεστιβάλ υπάρχουν υπαίθρια ντουζ και τρεχούμενο νερό. TIP: Λόγω της περιορισμένης διαθεσιμότητας τρεχούμενου νερού προτείνεται η μέγιστη χρήση των υπαίθριων ντουζ για 5 λεπτά.

ΑΝΗΛΙΚΟΙ ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΑ

Επιτρέπεται η είσοδος σε επισκέπτες κάτω των 18 ετών με τη συνοδεία γονέων ή κηδεμόνων.

ΚΑΤΟΙΚΙΔΙΑ ΖΩΑ

Τα κατοικίδια ζώα επιτρέπονται στον χώρο του φεστιβάλ.
ΤΙP: Περιορίστε την ανεπιθύμητη αλληλεπίδραση των κατοικιδίων με ανθρώπους ή άλλα ζώα με την χρήση λουριού.

ΤΙ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΜΑΖΙ ΣΑΣ

Καπέλο, αντιηλιακό και αντικουνουπικό. Ελαφρύ ρουχισμό για τις πρωινές ώρες και ζεστό ρουχισμό για τις βραδινές. Θετική ενέργεια [Symbol]

ΤΙ ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΜΑΖΙ ΣΑΣ

Παράνομες ουσίες, όπλα, βεγγαλικά, ηλεκτρογεννήτριες, αρνητική ενέργεια.

Listen
Endorphin Festival 2018 (The place)

ΠΥΡΟΠΡΟΣΤΑΣΙΑ

Το άναμμα της φωτιάς απαγορεύεται αυστηρά. ΤΙP: Για λόγους ασφαλείας σας ζητούμε να μην φέρετε ξύλινα έπιπλα, ή εύφλεκτα αντικείμενα, όπως κεριά και λάμπες λαδιού, στον χώρο του camping.

ΑΠΟΛΕΣΘΕΝΤΑ/ΦΘΑΡΜΕΝΑ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ

Η διοργάνωση δε φέρει ευθύνη σε περίπτωση φθοράς ή κλοπής περιουσίας που μπορεί να συμβούν στους χώρους του φεστιβάλ. TIP: Φυλάγετε τα προσωπικά σας αντικέιμενα

ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟΙ/ΑΤΥΧΗΜΑΤΑ

Στο χώρο του φεστιβαλ υπάρχει εθελοντική ομάδα παροχής πρώτων βοηθειών. ΤIP: Φροντίστε πρώτοι απ’ολους τους εαυτούς σας, γιατί η διοργάνωση δεν φέρει καμία ευθύνη για τραυματισμούς και ατυχήματα εκτός δικαιοδοσίας της.

ΗΛΕΚΤΡΙΚΟ ΡΕΥΜΑ

Ορισμένα σημεία για να φορτίσετε τις ηλεκτρικές συσκευές σας θα υπάρχουν στον χώρο του φεστιβάλ. Sorry, no WiFi!

ΑΠΟΡΙΜΜΑΤΑ

Ζητούμε από όλους να σεβαστούν το φυσικό τοπίο και να μας βοηθήσουν να κρατήσουμε τους χώρους του φεστιβάλ καθαρούς. Παρακαλούμε να χρησιμοποιείτε τους κάδους ανακύκλωσης.

ΑΣΦΑΛΕΙΑ

Οι χώροι του φεστιβάλ φυλάσσονται σε 24ωρη βάση. Παρακαλούμε να ασφαλίζετε τα προσωπικά σας αντικείμενα.

ΦΑΓΗΤΟ ΚΑΙ ΠΟΤΟ

Θα υπάρχουν stands με φαγητό, καφέ και αναψυκτικά, καθώς και bar με ποτά, κοκτέιλ και μπύρες. Είδη καπνού δεν θα πωλούνται, οπότε φροντίστε να προμηθευτείτε τα απαραίτητα από πριν.

ΑΤΜ

Το κοντινότερο ΑΤΜ βρίσκεται στην Ελασσόνα (19χλμ).

ΧΡΗΣΙΜΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ

Κέντρο υγείας Ελασσόνας: 2493022222

Βενζινάδικο (300μ. από τον χώρο του φεστιβάλ): 2493094215

Πυροσβεστική: 2493025333

ΜΕ ΤΗΝ ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΗΣ Ε.Δ.ΟΜ.Α.Κ.

Συμμετέχει σε καλύψεις εκδηλώσεων με άριστα εκπαιδευμένους και πιστοποιημένους εθελοντές διασώστες σε θέματα πρώτων βοηθειών και διοργανώνει σεμινάρια για σχολεία, μαθητές και ενήλικες στους τομείς των πρώτων βοηθειών, του σεισμού, της δασοπυρόσβεσης και της διάσωσης σε βουνό.

Η δυνατότητα πρόσβασης σε ανθρώπους με κινητικά προβλήματα είναι εξαιρετικά δύσκολη. Παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες λεπτομέρειες.