Κακό Συναπάντημα Full Band

Το Κακό Συναπάντημα επιστρέφει στην Θεσσαλονίκη με μια συναυλία που δεν πρέπει να χάσετε.

Κακό Συναπάντημα Full Band / we support

4 years ago
by

28 Νοεμβρίου στο 8Ball

Η 8μελής μπάντα, πρωτοπόρος της ελληνικής reggae dub σκηνής επιστρέφει στο 8Βall για μια full-band εμφάνιση με φρέσκο ήχο και νέες προσθήκες!

Για όποια/ον δεν γνωρίζει την ιστορία αυτής της θρυλικής μπάντας, ας συνεχίσει διαβάζοντας το πλούσιο βιογραφικό της.

Το Κακό Συναπάντημα ιδρύθηκε τον Σεπτέμβριο του 2001, μέσα από την συνένωση 2 συγκροτημάτων, των GFN (από 1996, Καστοριά και μετέπειτα Καβάλα) και των Real Side (από 1999, Σέρρες).
Σήμερα το σχήμα είναι 8μελές σαν μπάντα, ο ήχος του είναι Reggae – Dub, εδρεύει στην Θεσσαλονίκη, ενώ ηχογραφεί στον ηχολήπτη της Steve Dickins στο Studio Crossroads, στις Σέρρες.

Tο ντεμπούτο Album με τίτλο “Το κακό συναπάντημα”, κυκλοφόρησε τον Σεπτέμβριο του 2002, από το ανεξάρτητο label “Octagon” και την Freestyle Productions. Ήταν ο πρώτος ολοκληρωμένος δίσκος σε κυκλοφορία από συγκρότημα της επαρχίας στην χώρα μας στο συγκεκριμένο είδος μουσικής.

6 χρόνια μετά, το 2008, πλέον με την ηχογράφηση όλων των οργάνων ζωντανά, ήρθε ο δεύτερος δίσκος με τον τίτλο “Κακό συναπάντημα” , ο οποίος καταγράφεται ως ο πρώτος ελληνόφωνος Reggae δίσκος. Με πλήρη μπάντα πλέον, οι κυκλοφορίες διαδέχονται η μία την άλλη, με αξιοσημείωτη συνέπεια για τα ελληνικά δεδομένα.

Το 2012 το “Pressureality”
Το 2014 το “Children”.
Το 2015 το “Babylon”
Το 2016 τα “The Taleporians” και “Insightwards” ,
ενώ το 2017 ο δίσκος “Πωλείται”, σε Soundsystem Versions (με χρήση Loops και Studio Programming, χωρίς full live band) που αποτελεί την μέχρι σήμερα πιο πρόσφατη δουλειά του σχήματος.

Οι ΚΑΚΟ ΣΥΝΑΠΑΝΤΗΜΑ, από το 2001 μέχρι και σήμερα έχουν εμφανιστεί σχεδόν σε ολόκληρη την Ελλάδα και στην Κύπρο, σε Festivals, συναυλιακούς χώρους, Bars κλπ., ενώ έχουν εμφανιστεί δίπλα σε πολύ σημαντικές διεθνείς μπάντες του ήχου, όπως οι Inner Circle, Groundation, Dub Incorporation, Asian Dub Foundation κ.α.

**O Paranoise στηρίζει έμπρακτα, από τα πρώτα χρόνια δημιουργίας του σταθμού, τους Κακό Συναπάντημα και προσφέρει 2 δωρεάν εισιτήρια για την συναυλία. Για να συμμετέχετε στην κλήρωση κάντε Like και Public Share στην αφίσα, ακολουθώντας το link.

Reggae Ζέσταμα : Ras Chidy !
Eίσοδος : 5 euro
Open Doors : 21:00