Κακό Συναπάντημα Soundsystem στον Βόλο

Tο Σάββατο 30 Μαρτίου οι Ste & Northical (Κακό Συναπάντημα Soundsytem) επισκέπτονται την πόλη του Βόλου και συγκεκριμένα το Mανιτού bar στα Παλιά

Κακό Συναπάντημα Soundsystem στον Βόλο / we support

10 years ago
by

Το ερχόμενο Σάββατο 30 Μαρτίου οι Ste & Northical (Κακό Συναπάντημα Soundsytem) επισκέπτονται την πόλη του Βόλου και συγκεκριμένα το Mανιτού bar (Γραβιάς 16) στα Παλιά, σε μια βραδιά που θα αρχίσει μετά τις 23.00 και η είσοδος θα είναι ελεύθερη.

Tο δίδυμο των βασικών MC’s της μπάντας Kακό Συναπάντημα ξεκίνησε στα τέλη της δεκαετίας του ’90 την ενασχόλησή του με το Hip Hop και στην συνέχεια εξελίχθηκε σε Reggae Dub σχήμα.

Με δύο ανεξάρτητες δισκογραφικές δουλειές στο ενεργητικό τους συνεχίζουν να ξεσηκώνουν τους ακροατές τους με ελληνικό και αγγλικό κοινωνικό στίχο και dub performance.

Πρώτα ήταν το 2008 το ομώνυμο album τους που εξαντλήθηκε και ακολούθησε το καλοκαίρι του 2012 το δεύτερο, Pressureality εδώ.

H sound system παρουσιάση θα περιλαμβάνει παραγωγές από τις προηγούμενες κυκλοφορίες, αλλά και ακυκλοφόρητα tracks του σχήματος καθώς και dj set από όλο το φάσμα της reggae μουσικής. be there!

soundsystem MANITU