Madam X in Athens

Μία από τις πιο ανερχόμενες μορφές της σύγχρονης βρετανικής ηλεκτρονικής σκηνής, η δεξιοτέχνης στα decks Madam X από το Μάντσεστερ, επισκέπτεται για πρώτη φορά την ελληνική πρωτεύουσα, το Σάββατο 31 Μαρτίου, για μια εμφάνιση στο Steam Athens.

Madam X in Athens / we support

6 years ago
by

Oι ομάδες Steam Athens, S S F R και Black Athena ενώνουν την εμπειρία και τα killer tracks τους με το καλύτερο ηχοσύστημα της πόλης από την Void Acoustics. Oι Οperators και Guests του 0-808-ΒASSLINES εξυπηρετούν αυτούς που έχουν ανάγκη για χαμηλές συχνότητες και φρέσκο ήχο.

To Σάββατο 31 Μαρτίου μαζί τους η πολύπλευρή και δυναμική Madam X για μια βραδιά γεμάτη Grime/Bass/Techno και άπειρο μπάσο!

Dj, επικεφαλής του label Kaizen και διοργανώτρια club nights η Madam X, η οποία έχει αποδείξει πως έχει πολλούς άσους στο μανίκι της. Μία σταθερή και πάνω απ’ όλα σημαντική περσόνα στην underground σκηνή του Manchester, που γρήγορα έδειξε την αξία της, από την στιγμή που πρωτοεμφανίστηκε το 2011.

Eπιστρέφοντας στις ελληνικές ρίζες της, καλεσμένη του 0-808-Βasslines, η Madam X μας μεταφέρει στο τώρα της UK Bass σκηνής με ένα από τα ξεχωριστά της sets που εγγυημένα μένουν αξέχαστα!

Μαζί της ένας ακόμη καλεσμένος και μέλος του 0-808-ΒΑSSLINES από την ίδρυσή του,
ο Error404 aka Dennis Green, ο οποίος αφήνει για λίγο το Λονδίνο και επιστρέφει στην βάση του μαζί με φρέσκα beats.

To lineup ολοκληρώνεται με τους residents του 0-808-BASSLINES, Eazy, Black Athena, Joseph, καθώς και από τον Vaibone με ένα special vinyl mix. Ηosting και mic duties αναλαμβάνει ο vocalist Gio Melody.

Watch
Madam X Boiler Room Bristol DJ Set 2016

Λίγες ακόμη πληροφορίες για την βασική καλεσμένη του event. Από την συν-ίδρυση του label και clubnight BPM (Big People Music), μέχρι την ανάδειξη ό,τι καλύτερου έχει να προσφέρει το Manchester, η Madam X έγινε σύντομα δημοφιλής για τα δυνατά και πολύπλευρα dj sets της, μπλέκοντας Grime, Techno, Bass, UK Garage και ό,τι άλλο μπορείς να φανταστείς.

Αυτή η δυναμική της άνοιξε τον δρόμο για μερικά residencies στο BBC Radio 1Xtra, αντικαθιστώντας μερικές φορές τον Diplo και μια σειρά από radio shows που άφησαν το δικό τους στίγμα. Η σκληρή δουλειά, η επιμονή και οι φανταστικές μουσικές επιλογές της έχουν αρχίσει και αποδίδουν καρπούς τα τελευταία δυο χρόνια.

Σταθερό όνομα πια σε festival line-ups, όπως όταν έπαιξε στο ΒΒC R1 Dance Tent για πάνω από 8000 άτομα το περασμένο καλοκαίρι. Παράλληλα λαμβάνει μέρος σε σημαντικές underground βραδιές, όπως Deviation, Manchester Warehouse Project, Eskimo Dance, ενώ έχει δείξει πως είναι μία από τις DJ με την μεγαλύτερη επιρροή στην bass σκηνή αυτήν την στιγμή! Η Madam X προσαρμόζεται σε όλες τις καταστάσεις αποδίδοντας στο 100%, είτε πρόκειται για τις ραδιοφωνικές της εκπομπές (BBC Radio 1, Rinse FM, NTS), είτε παίζοντας σε μεγάλες αρένες ή και σε υπόγεια 100 ατόμων.

Μην χάσετε λοιπόν την εμφάνισή της το Σάββατο 31/3 στο Steam Athens. Tα εισιτήρια σε προπώληση τιμώνται στα 8 € μέσα από το viva.gr εδώ, ενώ στην είσοδο την ημέρα του event θα κοστίζουν 10 €. be there!

O Paranoise από πλευράς του στηρίζει την διοργάνωση και προσφέρει 2 προσκλήσεις. Για να τις κερδίσετε αρκεί να κοινοποιήσετε την αφίσα, να αφήσετε ένα οποιοδήποτε σχόλιο από κάτω, καθώς και να έχετε κάνει Like εδώ, μέχρι τα μεσάνυχτα της Παρασκευής 30/3. Οι νικητές θα ανακοινωθούν και θα ενημερωθούν αμέσως μετά. stay tuned!