Odyssia Festival 2016

Μια νέα φεστιβαλική διοργάνωση πρόκειται να λάβει χώρα φέτος το καλοκαίρι και αναμένεται με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον. Συγκεκριμένα, 30 Αυγούστου με 5 Σεπτεμβρίου οι μουσικόφιλοι δίνουν ραντεβού στον Σχίνο Κορινθίας για το Odyssia Festival!

Odyssia Festival 2016 / we support

7 years ago
by

Πριν λίγους μήνες ήχησε πολύ ευχάριστα στα αυτιά μας η είδηση για ένα νέο entry στις εγχώριες φεστιβαλικές διοργανώσεις, ενώ με τις ανακοινώσεις των συμμετεχόντων καλλιτεχνών, γεμίσαμε προσδοκίες για κάτι πραγματικά σπουδαίο στο κλείσιμο του φετινού καλοκαιριού!

Είναι το νεοσύστατο Odyssia Festival που έρχεται 30 Αυγούστου με 5 Σεπτεμβρίου στον Κορινθιακό κόλπο και με φιλοξενούμενους δεκάδες Έλληνες και ξένους καλλιτέχνες, ανάμεσα στους οποίους οι DJ Harvey, Body & Soul, Gilles Peterson και François Kevorkian!

Οι ομάδες Need2Soul (UK) και Cariocas Beach Bar (GR) ενώνουν τις δυνάμεις τους για την διοργάνωση του πρώτου Odyssia Festival στις ακτές του ειδυλλιακού κόλπου στον Σχίνο Κορινθίας, προσκαλώντας μερικούς από τους πιο καταξιωμένους καλλιτέχνες στον κόσμο.

Το line up, που καλύπτει ένα μεγάλο φάσμα της ηλεκτρονικής μουσικής, απογειώνεται με τον παγκόσμιας κλάσης collector Gilles Peterson (η εμφάνισή του αποτελεί ίσως το μουσικό γεγονός της χρονιάς στην Ελλάδα), τους σπουδαίους Body & Soul στα πλαίσια του 20th Anniversary World Tour, τον François Kevorkian με το Cielo’s Deep Space Party Live για πρώτη φορά στην Ελλάδα, καθώς και τον ζωντανό θρύλο DJ Harvey!

Μέσα σε 7 ημέρες και νύχτες, το Cariocas Beach Bar θα παρουσιάσει μία σειρά από καλλιτέχνες, DJs και παραγωγούς που ασκούν μεγάλη επιρροή στον χώρο της ηλεκτρονικής μουσικής σκηνής, ενώ ενεργή συμμετοχή θα έχουν και ομάδες με διεθνές κύρος, όπως οι Half Baked, Phonica και Deviation.

Με 4 dancefloors (main, garden, roof, beach) και ένα custom-made ηχοσύστημα διά χειρός Bill Pal, το γνωστό παραθαλάσσιο ξύλινο μπαρ έχοντας μία περήφανη 18χρονη κληρονομιά και ιστορικά πάρτι στο ενεργητικό του, ετοιμάζεται πυρετωδώς να φιλοξενήσει DJ performances που δίνουν βάση στην καθαρά ηλεκτρονική χορευτική μουσική.

Τα Boat Parties θα ταξιδέψουν τους επισκέπτες σε μυστικές παραλίες της περιοχής και των Αλκυονίδων Νήσων διευρύνοντας τον φυσικό χώρο όπου διαδραματίζεται το φεστιβάλ.

Listen
Odyssia Festival 2016 promo teaser

Επισκέπτες, καλλιτέχνες και ντόπιοι θα έχουν την ευκαιρία στα πλαίσια του φεστιβάλ να παρακολουθήσουν παραστάσεις performance art, να συμμετάσχουν σε workshops και ομιλίες, να διασκεδάσουν σε secret beach parties, να αλληλεπιδράσουν με εικαστικές εγκαταστάσεις, καθώς και να συμμετάσχουν σε πλήθος από επιλεγμένες ειδικά για το φεστιβάλ υπαίθριες δραστηριότητες.

Το φεστιβάλ, που έχει ήδη τραβήξει την προσοχή της διεθνούς μουσικής κοινότητας, φιλοδοξεί να ταξιδέψει επισκέπτες από διάφορες γωνιές του κόσμου, σε μία σύγχρονη μουσική Οδύσσεια στην οποία καλούνται όλοι να συμμετάσχουν ενεργά!

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να ανατρέξετε στο site του φεστιβάλ. Αναφορικά με τα εισιτήρια, αυτά υπάρχουν διαθέσιμα σε ημερήσια, 3ήμερα, 4ήμερα, 7ήμερα σε ελκυστικές τιμές κατ’ αντιστοιχία των €10, €20, €30, €55, €80, €90, ενώ υπάρχουν και προσφορές ημερήσιων εισιτηρίων με boat parties. be there!

Σημειώνεται πως τα 7ήμερα εισιτήρια δεν έχουν access σε κανένα boat party και οι επισκέπτες που θέλουν να παρεβρεθούν σε αυτά, αγοράζουν την είσοδό τους εφόσον το επιθυμούν με ξεχωριστό εισιτήριο στην τιμή των 20 ευρώ.

Ο Paranoise στηρίζει την διοργάνωση και προσφέρει 3 δωρεάν διπλές προσκλήσεις κατόπιν μίνι διαγωνισμού. Συγκεκριμένα, 2 διπλές προσκλήσεις για τις 31 Αυγούστου με πρόσβαση στα πάρτι του Main Stage και σε ένα από τα δύο Boat Parties της ίδιας ημέρας (δικής σας επιλογής), καθώς και 1 διπλή πρόσκληση για τις 2 Σεπτεμβρίου με πρόσβαση στα πάρτι του Main Stage και σε ένα από τα δύο Boat Parties της ίδιας ημέρας (δικής σας επιλογής).

Για να συμμετέχετε, δεν έχετε παρά να κοινοποιήσετε την αφίσα, να αφήσετε ένα σχόλιο από κάτω όπου αναγράφετε την ημερομηνία που προτιμάτε από τις προαναφερθείσες (31/8 ή 2/9), καθώς και να έχετε κάνει Like εδώ, όλα ως τις 26/8 τα μεσάνυχτα. Οι νικητές θα ανακοινωθούν και θα ενημερωθούν μετά την λήξη της προθεσμίας. stay tuned!