Paranoise Roundup at Uberdooze

Νέα Paranoise συνάθροιση στην Θεσσαλονίκη ενόψει, αυτήν την Πέμπτη, 28 Δεκεμβρίου 2017, στον χώρο του Uberdooze όπου 4 DJ's του σταθμού θα σας ταρακουνήσουν για τα καλά!

Paranoise Roundup at Uberdooze / we support

6 years ago
by

Στην καρδιά των Χριστουγέννων, οι παραγωγοί του πρωτοπόρου σταθμού ετοιμάζονται να αποχαιρετήσουν και να γιορτάσουν το κλείσιμο μιας πολύ καλής χρονιάς για τον Paranoise, με ένα νέο event στην Θεσσαλονίκη.

Λίγες μόνο ημέρες μετά το τελευταίο και άκρως επιτυχημένο event του σταθμού, ο Paranoise Radio σας προσκαλεί σε μία νέα μουσική μάζωξη, την Πέμπτη 28 Δεκεμβρίου σε ένα από τα καλύτερα bars της πόλης το οποίο έχει καταφέρει να ανανεώσει την νυχτερινή διασκέδαση τους τελευταίους μήνες.

Συγκεκριμένα 5 Paranoise DJ’s πρόκειται να πάρουν θέση πίσω από τα decks του Uberdooze (Δαναΐδων και Σφέτσιου γωνία) και να σας προσφέρουν μία εορταστική και χορευτική βραδιά προς απόλαυσή σας. H έναρξη ορίστηκε στις 22:00.

Ο Secret Tapes έρχεται από την Ζυρίχη όπου μένει τα τελευταία χρόνια προκειμένου να συναντήσει φίλους και να μοιραστεί με το σετ του αποκλειστικά με βινύλια σύγχρονους bass ήχους με έμφαση στην half time πλευρά της Drum ‘n’ Bass. Η εμπειρία του μετά τις εμφανίσεις σε clubs και άλλα venues της ελβετικής πόλης, αλλά και το παρελθόν του ως μέλος του δραστήριου Paranoise πυρήνα στην Ξάνθη για χρόνια, αποτελούν εχέγγυο για ένα εξαιρετικό set με εκλεκτικές και φρέσκες επιλογές της σκηνής.

Εκεί θα συναντήσει τον Φώτη από τους Tendts ο οποίος είναι δεδομένο ότι δεν αφήνει ποτέ κανέναν ασυγκίνητο, αντιθέτως συμπαρασύρει σε ρυθμούς χορευτικούς. Άλλωστε η ποιότητα των μουσικών κυκλοφοριών που έχει πραγματοποιήσει επιτυχώς τα τελευταία χρόνια κατά σειρά στις Project Mooncircle/Finest Ego, Fair Weather Friends, Nutty Wombat, Lower Parts, “μιλά” από μόνη της. Το 1/2 των Tendts στα dj sets του έχει πάντα κάτι νέο να παρουσιάσει και να μας εκπλήσσει!

To opening της βραδιάς αναλαμβάνει ο πολύπειρος Flynt, ο οποίος από μικρή ηλικία μέχρι και σήμερα αγοράζει την μουσική σε όλα τα format -δίσκους, κασσέτες, cds- χωρίς περιορισμό στα είδη, ενώ τα ακούσματά του ποικίλουν: new wave, psychedelic rock, kraut rock, disco, electronic. Του αρέσει να ανακαλύπτει νέα μουσικά σχήματα και projects. Φέτος είναι η τρίτη συνεχής χρονιά του στον αέρα του Paranoise με την εκπομπή Electric Sheep που έχει ως στόχο να αναδείξει νέους καλλιτέχνες και να εξοικειώσει το ακροατήριό της με ενδιαφέροντες νέους μουσικούς δρόμους. Για αύριο μας ετοιμάζει ένα ξεχωριστό σετ βινυλίων.

Μαζί τους και οι πιο συνήθεις ύποπτοι στα Paranoise events, Loki και Golpe για το κλείσιμο της βραδιάς.

Ο Golpe, ιδρυτικό μέλος του σταθμού, ασχολείται πολύπλευρα με την μουσική αλλά και με το DJing, έχοντας εμφανίσεις σε αρκετά line-ups σε διάφορες πόλεις, είτε σε events του Paranoise, είτε ως guest σε άλλα. Μέσω της εκπομπής του Oscillated Patterns έχει αφήσει το δικό του στίγμα στον χαρακτήρα του ραδιοφώνου με την πειραματική προσέγγιση στην ηλεκτρονική μουσική του σήμερα. Τα sets του συνήθως χαρακτηρίζονται από ένα κράμα techno/bass επιλογών με κατεύθυνση τα σκοτεινά dancefloors.

Ο Loki, προερχόμενος από τον σκληρό πυρήνα Paranoise, αποτελεί DJ και ραδιοφωνικό παραγωγό του σταθμού ήδη από το 2008. Φέτος, τον ακούτε δύο Δευτέρες τον μήνα στις 8-10 το απόγευμα, στην εκπομπή Bass Focused. Τα dj sets του ποικίλουν σε χαρακτήρα και ρυθμό, αλλά κοινό στοιχείο είναι η κλίση στις χαμηλές συχνότητες και η προσπάθεια για μετάδοση χορευτικής διάθεσης μέσα από πιο πειραματικά μουσικά μοτίβα.

Thursday 28 December 2017 @Uberdooze / * b e _ t h e r e !