Paranoise Take Over @Art House

Οι παραγωγοί και DJ's του Paranoise ετοιμάζονται για ακόμη ένα Take Over αυτές τις μέρες στην Θεσσαλονίκη, επιστρέφοντας με πολλή ενέργεια και όρεξη την Παρασκευή 12/2 στο Art House.

Paranoise Take Over @Art House / we support

7 years ago
by

Μετά το επιτυχημένο προηγούμενο Take Over του πρωτοπόρου σταθμού τον Δεκέμβριο στο Art House (Βέροιας 3, περιοχή Βαλαωρίτου), οι ραδιοφωνικοί παραγωγοί του Paranoise επιστρέφουν δυναμικά για να αναλάβουν και πάλι δράση πίσω από τα decks του αγαπημένου bar.

Την ερχόμενη Παρασκευή 12 Φεβρουαρίου συγκεκριμένα, 4 Paranoise DJ’s αναμένεται να προσφέρουν απλόχερα ολόφρεσκες μουσικές, με χαρακτηριστικά τους την την μουσική καινοτομία και το ασυγκράτητα χορευτικό vibe που μπορούν να διασπείρουν στην ατμόσφαιρα.

Liana Zika, Pan Far, Loki, Margasv στις μουσικές επιλογές, με έναρξη στις 22.00.

Γεννημένη και μεγαλωμένη στην Θεσσαλονίκη, η LIANA ZIKA μοιράζεται την αγάπη της για την μουσική τα τελευταία δυόμιση χρόνια σε διάφορα στέκια της πόλης, ενώ φέτος παραμένει resident DJ στο Urban bar και στην Στοά. Έχοντας ως μεγαλύτερη αδυναμία τους tropical και afro ήχους, σε συνδυασμό με την εκπομπή της World Echoes στον Paranoise Radio για δεύτερη συνεχή σεζόν, αυτήν την Παρασκευή στο Art House δεν θα μπορούσαμε να ακούσουμε τίποτε άλλο παρά μόνο μουσικές κατάλληλες για πολύ χορό. Υπόσχεται λοιπόν electronica house, afro house, footwork και πολλά ακόμη ηχητικά ταιριάσματα.

O PAN FAR ξεκίνησε να ακούει μουσικές από τρυφερή ηλικία, παριστάνοντας άλλοτε τον ραδιοφωνικό παραγωγό στα FM και άλλοτε τον DJ. Έκτοτε κύλισαν πολλές βελόνες πάνω σε αυλάκια βινυλίων και βασανιστήρια ανυποψίαστων θαμώνων σε bars για να βρεθεί, τελικά χωρίς περιορισμούς στα είδη, σαν resident dj στο Φίκα και στο Συνεργείο στην πόλη της Δράμας, αλλά και στο Pierrot Le Fou στην Θεσσαλονίκη. Ξεκίνησε την εκπομπή του στον Paranoise τον Σεπτέμβρη του 2013, για την οποία ακόμα ψάχνει τον κατάλληλο τίτλο με ελάχιστες πιθανότητες να καταλήξει τελικά σε κάτι. Μέχρι την τελευταία στιγμή θα ψάχνει να βρει σε τι ύφος θα κυμανθεί το set του στο Art House.

Ο LOKI, προερχόμενος από τον σκληρό πυρήνα Paranoise, όντας DJ και ραδιοφωνικός παραγωγός του σταθμού ήδη από το 2008, επέστρεψε φέτος στην Θεσσαλονίκη και ξαναπαίζει στην πόλη του έπειτα από περίπου 2 χρόνια. Είναι βασικός υπεύθυνος της μεγάλης βάσης του σταθμού στην πόλη της Ξάνθης όπου διέμεινε για 10 έτη, διοργανώνοντας μια σειρά από δεκάδες underground raves με προσανατολισμό στις ηλεκτρονικές μουσικές χαμηλών συχνοτήτων. Ακόμη, έχει αμέτρητες συμμετοχές σε πολλά events, κυρίως στην ακριτική πόλη αλλά και στην υπόλοιπη χώρα, ανάμεσα στα οποία αυτά με τους Pinch, Goth-Trad, Gantz. Φέτος, τον ακούτε κάθε δεύτερη Πέμπτη 8-10 στην εκπομπή Bass Focused, ενώ στο set του στο Art House θα επιλέξει φρέσκα κομμάτια από το φάσμα της dubstep, uk garage, jungle, techno.

Ο MARGASV, κάτοικος Θεσσαλονίκης και ιδρυτικό μέλος του σταθμού, έχει πιστέψει όσο λίγοι στην αξία αυτού του εγχειρήματος στο οποίο πρωτοστάτησε πριν από την ίδρυσή του και ως σήμερα. Μέσα από πλούσια αρθρογραφία εκατοντάδων δισκοκριτικών και κάθε μορφής άρθρου, την εκπομπή Chillin’ Bass που μετράει περισσότερα από 220 επεισόδια και επικεντρώνεται στα πιο σύγχρονα tunes της εποχής, αλλά και τα dj sets του που φιλοξενήθηκαν σε περισσότερα από 30 venues, κυρίως στον Βορρά της χώρας, έχει συμβάλει στην ανάδειξη σύγχρονων εκφάνσεων ποιοτικής μουσικής, αλλά και νέων ταλαντούχων καλλιτεχνών, από την γέννησή τους ακόμη. Στο set της Παρασκευής, αναμένεται να έχει τους δίσκους του μαζί για να δώσει το στίγμα του με φρέσκες, soulful ή πιο πειραματικές, ηλεκτρονικές επιλογές.

* b e _ t h e r e !