Paranoise Take Over @Residents Bar

Οι Paranoise DJ's ετοιμάζονται να αναλάβουν και πάλι δράση, με διαφορετική σύνθεση αυτήν την φορά, αύριο Σάββατο, 23 Ιανουαρίου, για το πρώτο event του σταθμού το 2016 στην Θεσσαλονίκη.

Paranoise Take Over @Residents Bar / we support

7 years ago
by

Ο Paranoise Radio παρουσιάζει το πρώτο Take Over του για το 2016 στην Θεσσαλονίκη, αυτό το Σάββατο 23 Ιανουαρίου στο Residents Bar (Στρατηγού Καλλάρη 4Α) στο κέντρο της πόλης.

Πάντα στα γνωστά και διαδεδομένα από καιρό ποιοτικά standards που φέρουν οι μουσικές επιλογές στα events του πρωτοπόρου σταθμού, οι παραγωγοί του Paranoise ετοιμάζονται και πάλι να προσφέρουν μία ξεχωριστή βραδιά σε φίλους και ακροατές τους, αλλά και στους θαμώνες του κλασσικού αγαπημένου bar.

Η έναρξη έχει οριστεί για τις 23.00 ακριβώς, ενώ τον πολύπλευρο ήχο της μουσικής ταυτότητας του σταθμού θα αποδώσουν αυτήν την φορά, κατά σειρά, οι Flynt, Despi, Red, Chriz and the Rise of Golpe.

O CHRIZ, ένα από τα ιδρυτικά μέλη του Paranoise και σταθερός παραγωγός του σταθμού από το 2008 ως σήμερα, έκανε το πέρασμα του από αρκετά dj booths της Θεσσαλονίκης, είτε σαν μέλος του Paranoise, είτε σαν resident dj σε μερικά από αυτά. Κάτοικος του Μάντσεστερ τα τελευταία χρόνια, πόλη από την οποία εκπέμπει το μηνιαίο πλέον Beats In Junktion radio show, θα μεταφέρει τις εμπειρίες του σε ένα πολύπλευρο dj set από bass, techno και electro, ερχόμενο κατευθείαν από τα πιο απόκοσμα warehouses του Βορά της Αγγλίας.

Η DESPI κατάγεται από τη Θεσσαλονίκη και τον τελευταίο χρόνο μένει στο Βερολίνο. Με έντονες techno, electronica και house επιρροές το set της αναμένεται να κυμανθεί σε μια ευρεία γκάμα bpm, όπως άλλωστε και η εκπομπή της Trip Electric στον Paranoise Radio, η οποία ήδη βρίσκεται στον δεύτερο χρόνο της. Με βαρύτητα στις ταξιδιάριξες μελωδίες και τα τριπιάρικα σύνθια, περιμένουμε να ακούσουμε all time classics που θα μας ανατρέξουν στο παρελθόν καθώς και ολόφρεσκα releases που θα μας απογειώσουν!

Ο FLYNT από μικρή ηλικία μέχρι και σήμερα αγοράζει την μουσική σε όλα τα format -δίσκους, κασσέτες, cds- χωρίς περιορισμό στα είδη, ενώ τα ακούσματά του ποικίλουν: new wave, psychedelic rock, kraut rock, disco, electronic. Του αρέσει να ανακαλύπτει νέα μουσικά σχήματα και projects. Από το 1992 κάνει εκπομπές σε ραδιόφωνα των FM και του διαδικτύου, ενώ συμμετέχει ενεργά στο project Supermoon Sessions. Αποτέλεσε ιδρυτικό μέλος της ομάδας του Radio Akoome και εμπνευστής των πάρτυ “Cinedelica” στην Θεσσαλoνίκη. Φέτος τον ακούμε κάθε Τετάρτη μεσάνυχτα στον αέρα του Paranoise με την εκπομπή Electric Sheep που έχει ως στόχο να αναδείξει νέους καλλιτέχνες και να εξοικειώσει το ακροατήριό της με ενδιαφέροντες νέους μουσικούς δρόμους. Το Σάββατο στο Residents θα ανοίξει την βραδιά με απολαυστικά cosmic – tropical – psychedelic vibes για να προετοιμάσει το έδαφος για την υπόλοιπη ομάδα του Paranoise.

O RED, ξεκινώντας ως DJ το 1998, ασχολήθηκε από την αρχή με το turntablism, αργότερα άρχισε να παίζει σε διάφορα φεστιβάλ, bar και clubs σε Θεσσαλονίκη και μεγάλες πόλεις της Ελλάδας, είτε solo, είτε ως μέλος των Αθηναίων SBE και έπειτα FTF. Αρχικά οι μουσικές του επιλογές κυμαίνονταν σε 90’s hip hop ήχους με ολοένα περισσότερα σχετικά είδη να εμπλουτίζουν τα sets του, όπως funk, soul, jazz και breaks. Φτάνοντας στο σήμερα, σαν εξέλιξη αυτών, η κλίση του είναι προς τις μουσικές της αγγλικής bass σκηνής, 2-step, dubstep, grime, garage, uk funky, dnb, house, καθώς και πιο φουτουριστικά beats από το LA και γενικότερα της Αμερικής. Πέρα από το turntablism, ασχολείται με την μουσική παραγωγή φτιάχνοντας instrumental beats με κομμάτια του να κυκλοφορούν μέσα από το digital label Disco Tocopilla, ενώ φέτος βρίσκεται στην δεύτερη σεζόν του στον Paranoise όπου και παρουσιάζει την εκπομπή Future Joints, μία Δευτέρα τον μήνα.

Saturday 23 January 2016 @Residents Bar / * be there!