Paranoise Takeover at Factory White Room

Τέσσερις παραγωγοί του σταθμού από την πόλη της Ξάνθης ξανασυναντώνται για μία πολλά υποσχόμενη και εκρηκτική εκδήλωση. Το Σάββατο 19 Νοεμβρίου, επιστρέφουν για ένα ακόμα Take Over στον χώρο του Factory White Room.

Paranoise Takeover at Factory White Room / we support

7 years ago
by

Λίγες εβδομάδες μετά το πρώτο Take Over της χρονιάς για τα δρώμενα του σταθμού στην Ξάνθη, μέλη του Paranoise που εδρεύουν εκεί ξανασυναντώνται για άλλη μία πολλά υποσχόμενη εκδήλωση.

Αυτό το Σάββατο 19 Νοεμβρίου, ο Paranoise θα ξαναεπισκεφτεί το Factory Art House (Βουλγαροκτόνου 35, πλατεία Μπαλτατζή) και συγκεκριμένα τον ιδιαίτερο υπόγειο χώρο του ονόματι Factory White Room, για να συνδράμει στη σειρά των πολυαναμενόμενων πάρτυ που λαμβάνουν μέρος εκεί από φέτος, κάτω από τον τίτλο The Down Under events.

Τέσσερις από τους παραγωγούς του σταθμού θα βρίσκονται εκεί από τις 23.00, για να συνδυάσουν τα γούστα τους με μια εκρηκτική διάθεση, κινούμενοι σε ένα ποικίλο φάσμα ηλεκτρονικών μουσικών τις οποίες προωθούν εδώ και χρόνια μέσα από τον αέρα του σταθμού.

Τρεις από αυτούς, Jacquez, Dop & Cryptic, κατοικούν μόνιμα στην Ξάνθη υποδεχόμενοι τον Naiive, που επιστρέφει προσωρινά στην πόλη του ερχόμενος από το Μάντσεστερ, από το οποίο κι εξέπεμπε τις περασμένες σεζόν.

Ο NAIIVE, ξεκίνησε την ενασχόληση με τη μουσική από τα 14 ως turntablist και beatmaker στην πόλη της Ξάνθης, μιξάροντας λούπες σε πικάπ και CD και ηχογραφώντας σε κασετόφωνα. Κάποια στιγμή όμως, έφτασε στα αυτιά του ένα mix CD της Drum & Bass Arena από τον Andy C, όπου και μπήκαν τα θεμέλια για την απορρόφησή του από το είδος. Έπειτα από το Λύκειο, ήρθε και η απόφαση της ξενιτιάς, επιλέγοντας την μουσικά πλούσια πόλη του Μάντσεστερ για τις σπουδές του και την αναζήτηση μουσικών περιπετειών.

Στη γενέτειρα πολλών νέων καλλιτεχνών της σκηνής, βρήκε και την σειρά του με τις πρώτες του κυκλοφορίες στην ανερχόμενη Terrabyte Records, όπως και το ρεμίξ του στον Toronto Is Broken της Sub Slayers. Ύστερα από αυτήν την αρχή, ακολούθησαν δημοσιεύσεις σε περιοδικά όπως το DJMAG και η συνέντευξή του στην Drum & Bass Arena. Από τότε εργάζεται στην παραγωγή μουσικών φεστιβάλ στη Μεγάλη Βρετανία, αλλά και ως ενεργό μέλος της ανερχόμενης live hip hop μπάντας Illmemba
ως παραγωγός και turnablist, ενώ νέες κυκλοφορίες του αναμένονται και συνεργασίες με σεβαστούς παραγωγούς της drum & bass σκηνής.

Ο JACQUEZ, όντας DJ από το 2006, είχε την ουσιαστική γνωριμία του με την ηλεκτρονική μουσική στα χρόνια σπουδών του στο Λονδίνο, όπου έγινε μέλος στις ομάδες ηχοσυστήματος Outcry και Zootcircus, οργανώνοντας κυρίως squat parties. Συμμετέχοντας στην underground σκηνή του Λονδίνου στα χρόνια ανόδου πρωτότυπων ειδών κ ιδεών από την Αγγλία, φιλοξένησε γνωστούς και άγνωστους DJs της drum & bass και techno μουσικής σκηνής. Μετά από το 2011 και την επιστροφή του στην Ελλάδα, έγινε η εισαγωγή του στο πρόγραμμα του σταθμού και ξεκίνησε η συμβολή του στα πολυάριθμα Paranoise πάρτυ που έχουν λάβει χώρα σε Ξάνθη και Θεσσαλονίκη. Φέτος, μπορείτε να τον βρίσκετε μηνιαία τις Τετάρτες 10-12, μέσα από την εκπομπή του Underground Motif, όπου όπως και στα σετ του προσανατολίζεται γύρω από techno διαθέσεις και ύφος.

Όσο για τους CRYPTIC και DOP, παραμένουν στην ενεργό δράση διοργανώνοντας DJ sets και βραδιές για καλεσμένους DJs στην Ξάνθη, έχοντας ήδη συμπληρώσει πολυετή εμπειρία στην διάδοση του χαρακτηριστικού ήχου του σταθμού με την παρουσία τους σε bar και πανεπιστημιακούς χώρους της πόλης. Ο Cryptic, αν και έχει αναβάλει την σειρά εκπομπών του Dysthymia Levels για φέτος, παραμένει πιστός στις μουσικές και τα δρώμενα του σταθμού, κινούμενος γύρω από την σκοτεινή ατμόσφαιρα της dubstep και τις ψυχωτικές μελωδίες της techno. Ο Dop ακούγεται ζωντανά στο rotation της Πέμπτης 10-12, μέσα από την μηνιαία εκπομπή του Bass Trip, όπου dub, steppa, dubstep και drum & bass παραγωγές γεμίζουν τα σετ του με εκρηκτικό χαρακτήρα και διάθεση για ένταση.

Όσοι λοιπόν βρίσκεστε κοντά στην ακριτική βάση του σταθμού, μην το χάσετε καθώς η όρεξη και το rotation των παραγωγών προβλέπεται πλούσιο και δυναμικό.

Saturday 19 November 2016 @Factory White Room / * b e _ t h e r e !