Paranoise Takeover @Residents’ Bar

Άλλο ένα Take Over του πρωτοπόρου web radio της χώρας ενόψει, αυτό το Σάββατο, 19 Μαρτίου, στην έδρα του σταθμού, στην πόλη της Θεσσαλονίκης, με επιστροφή στο Residents' Bar.

Paranoise Takeover @Residents’ Bar / we support

8 years ago
by

Η σειρά των πολύ πετυχημένων φετινών Paranoise events στην Θεσσαλονίκη – πόλη που γέννησε τον καινοτόμο σταθμό, γνωστά πια ως Paranoise Τakeover, συνεχίζεται αυτές τις μέρες με ένα νέο ραντεβού.

Αυτήν την φορά, οι παραγωγοί και DJ’s του ραδιοφώνου μας, επιστρέφουν στο Residents’ Bar (Στρατηγού Καλάρη 4) αύριο Σάββατο 19 Μαρτίου για ένα ακόμη μεγάλο party, με διαφορετική σύνθεση στο line up και πάλι, προβάλλοντας το μεγάλο εύρος του μουσικού φάσματος στο οποίο κινείται ο σταθμός – πάντα πιστό στην Paranoise ηχητική και αισθητική ταυτότητα.

4 Paranoise DJ’s αναμένεται να λάβουν διαδοχικά θέσεις στα decks του κλασσικού μπαρ στην καρδιά της πόλης και να χτίσουν μια όμορφη και πλούσια από ρυθμούς ατμόσφαιρα μέσα από ποιοτικές και χορευτικές, νέες και λιγότερο πρόσφατες μουσικές επιλογές.

Οπλιστείτε με ενέργεια και καλή διάθεση και τα υπόλοιπα αφήστε τα στους Avec, Chriz, Flynt, Loki. Από τις 23.00 με ελεύθερη είσοδο και μέχρι τις πρωινές ώρες.

Ο AVEC είναι από την Θεσσαλονίκη και δραστηριοποιείται από το 2006 σαν beat maker, κυρίως πάνω σε hip hop παραγωγές. Έχει συνεργαστεί με διάφορα σχήματα, όπως οι Flow Advantage, Asylum Seekas, Χαμηλού Προφίλ, καθώς και με τον Δ.Π.Θ. από τους Ψυχόδραμα07. Aπό το 2011 αρχίζει την ενασχόληση του με το dj-ing όπου επικεντρώνεται σε hip hop, breaks και downtempo. Τον Δεκέμβριο του ’11, μαζί με τον “Σαρκαστή” και τον “Wisper” σε στοίχους και την ερμηνεία, δημιουργούν τους Dead Wonderland (Νεκρή Θαυμάτων Χώρα), στους οποίους είναι ενεργός μέχρι και σήμερα, σαν dj και beatmaker. Παράλληλα, φέτος είναι η τρίτη του σεζόν στον Paranoise όπου και παρουσιάζει κάθε δεύτερη Παρασκευή 8-10 την εκπομπή Rap On The Map.

O CHRIZ, ένα από τα ιδρυτικά μέλη του Paranoise και σταθερός παραγωγός του σταθμού από το 2008 ως σήμερα, έκανε το πέρασμα του από αρκετά dj booths της Θεσσαλονίκης, είτε σαν μέλος του Paranoise, είτε σαν resident dj σε μερικά από αυτά. Κάτοικος του Μάντσεστερ τα τελευταία χρόνια, πόλη από την οποία εκπέμπει το μηνιαίο πλέον Beats In Junktion radio show, θα μεταφέρει τις εμπειρίες του σε ένα πολύπλευρο dj set από bass, techno και electro, ερχόμενο κατευθείαν από τα πιο απόκοσμα warehouses του Βορά της Αγγλίας.

Ο FLYNT από μικρή ηλικία μέχρι και σήμερα αγοράζει την μουσική σε όλα τα format -δίσκους, κασσέτες, cds- χωρίς περιορισμό στα είδη, ενώ τα ακούσματά του ποικίλουν: new wave, psychedelic rock, kraut rock, disco, electronic. Του αρέσει να ανακαλύπτει νέα μουσικά σχήματα και projects. Από το 1992 κάνει εκπομπές σε ραδιόφωνα των FM και του διαδικτύου, ενώ συμμετέχει ενεργά στο project Supermoon Sessions. Αποτέλεσε ιδρυτικό μέλος της ομάδας του Radio Akoome και εμπνευστής των πάρτυ “Cinedelica” στην Θεσσαλoνίκη. Φέτος τον ακούμε κάθε Τετάρτη μεσάνυχτα στον αέρα του Paranoise με την εκπομπή Electric Sheep που έχει ως στόχο να αναδείξει νέους καλλιτέχνες και να εξοικειώσει το ακροατήριό της με ενδιαφέροντες νέους μουσικούς δρόμους. Το Σάββατο στο Residents θα ανοίξει την βραδιά με απολαυστικά cosmic – tropical – psychedelic vibes για να προετοιμάσει το έδαφος για την υπόλοιπη ομάδα του Paranoise.

Ο LOKI, προερχόμενος από τον σκληρό πυρήνα Paranoise, όντας DJ και ραδιοφωνικός παραγωγός του σταθμού ήδη από το 2008, επέστρεψε φέτος στην Θεσσαλονίκη και ξαναπαίζει στην πόλη του έπειτα από περίπου 2 χρόνια. Είναι βασικός υπεύθυνος της μεγάλης βάσης του σταθμού στην πόλη της Ξάνθης όπου διέμεινε για 10 έτη, διοργανώνοντας μια σειρά από δεκάδες underground raves με προσανατολισμό στις ηλεκτρονικές μουσικές χαμηλών συχνοτήτων. Ακόμη, έχει αμέτρητες συμμετοχές σε πολλά events, κυρίως στην ακριτική πόλη αλλά και στην υπόλοιπη χώρα, ανάμεσα στα οποία αυτά με τους Pinch, Goth-Trad, Gantz. Φέτος, τον ακούτε κάθε δεύτερη Πέμπτη 8-10 στην εκπομπή Bass Focused, ενώ στο set του στο Residents’ θα επιλέξει φρέσκα κομμάτια από το φάσμα της techno, house, uk garage, dubstep.

* b e  _ t h e r e !