Snuff Crew live in Thessaloniki

Οι Γερμανοί Snuff Crew της Bpitch Control έρχονται για πρώτη φορά στην Θεσσαλονίκη, αυτό το Σάββατο 7 Δεκεμβρίου στο Coo Basement σε ένα ακόμη πολυαναμενόμενο πάρτυ τoυ Be Uncensored.

Snuff Crew live in Thessaloniki / we support

9 years ago
by

Το Be Uncensored μετά την μεγάλη επιτυχία που γνώρισαν τα δύο πρώτα parties της χειμερινής σεζόν με καλεσμένους τον XDB από την Γερμανία και την Xosar από τις Ηνωμένες Πολιτείες, συνεχίζει το Σάββατο 7 Δεκεμβρίου την σειρά των μηνιαίων του events, αυτήν την φορά με καλεσμένους τους Snuff Crew (Snuf Traxx / Bpitch Control).

Αυτή η εμφάνιση των Snuff Crew από την Γερμανία θα λάβει χώρα στο Coo Basement (Βασιλέως Ηρακλείου 4, Πλατεία Χρηματιστηρίου) στην Θεσσαλονίκη σε μια βραδιά γεμάτη με live αναλογικούς ηλεκτρονικούς ήχους.

Οι μασκοφόροι Snuff Crew δεν είναι απλά νοσταλγοί του πρώιμου ήχου του Chicago και της Acid House, είναι γνήσιοι εκπρόσωποι τους. Ταγμένοι στον συγκεκριμένο ήχο και χωρίς να τους απασχολούν οι τάσεις στην ηλεκτρονική μουσική, έχουν γεμίσει το στούντιο τους με αναλογικά drum machines, synthesizers, samplers και sequencers.

Κυκλοφορούν ωμή jackin house από το 2008 σε δισκογραφικές εταιρείες παγκόσμιας εμβέλειας όπως οι International Deejay Gigolos, Playhouse, Killekill, Skylax Bpitch Control, ενώ έχουν ιδρύσει την δική τους εταιρεία – πλατφόρμα για τις κυκλοφορίες τους, την Snuff Trax.

Το πρόσφατο άλμπουμ τους με τίτλο Behind The Masks στην σπουδαία βερολινέζικη Bpitch Control έχει ήδη αποσπάσει εξαιρετικές κριτικές.

Watch
Snuff Crew - Behind The Masks Minimix (BPitch Control, 22 November 2013)

Dim DJ. Ο ήχος του low profile και αφανούς ήρωα της πόλης ταιριάζει γάντι με αυτόν των Snuff Crew. Λάτρης και αυτός του αναλογικού ήχου και του βινυλίου, κυκλοφόρησε το 2010 με το ψευδώνυμο Audio Atlas δουλειές του στη Mathematics Records, ενώ ήδη αναμένεται με ενδιαφέρον το EP του στην ελληνική Lower Parts.

Τους Snuff Crew και τον Dim DJ θα πλαισιώσουν μουσικά οι resident dj’s του Be Uncensored: Kabelsalat, Thomas Numan, Rhythm Left Behind και Hearthink, ενώ τα live οπτικά εφέ θα αναλάβει ο Gregory Ts.

Παράλληλα, στον χώρο του party θα εκτεθούν έργα ζωγραφικής από νέους και ανερχόμενους καλλιτέχνες της πόλης με σκοπό την ανάδειξη της προσωπικής τους δουλειάς. Θα συμμετέχουν οι Γιώργος Ρίζος, Κυριάκος Αποστολίδης, Σταυρούλα Γρηγορίου, Γιώργος Κιτσούκης, Μαρία Λεωνίδου, Μαρία Μηλιώτη, Ελπίδα Παπαγεωργίου, Εύα Σταυράκη, perspectiWed και η Δέσποινα Στεφάνογλου.

Συνεχίζοντας τα επιλεκτικά bookings, η συνταγή για το Be Uncensored παραμένει η ίδια. Εξαιρετικής ποιότητας ηλεκτρονική μουσική, πρωτοεμφανιζόμενοι στην πόλη μας καλλιτέχνες, Funktion–One ηχοσύστημα που την υποστηρίζει, ένας λιτός χώρος βιομηχανικής αισθητικής και το πιο αληθινό κοινό της πόλης.

Σάββατο, 7 Δεκεμβρίου 2013, μετά τις 23.30 Be Uncensored with Snuff Crew live!

Η τιμή εισόδου είναι στα 6 ευρώ αν προμηθευτείτε το εισιτήριό σας στην προπώληση από το Resident Advisor (residentadvisor.net) ή στο info@beuncensored.com, ενώ 8 ευρώ θα κοστίζει στην είσοδο του Coo.

O Paranoise από την πλευρά του υποστηρίζει την διοργάνωση και προσφέρει την δυνατότητα σε δύο από εσάς να ζήσουν δωρεάν το event, απλά στέλνοντας το ονοματεπώνυμό σας στο contest@paranoiseradio.com με θέμα “Snuff”, αυστηρά στην ώρα των εξής εκπομπών: Τρίτη 8-10, Παρασκευή 5-6.

*Η είσοδος για τους κατόχους των free passes είναι επιτρεπτή αυστηρά μέχρι τις 01.30.