Στίχοιμα & Άγνωστος Χειμώνας Live

Οι Στίχοιμα και ο Άγνωστος Χειμώνας ανεβαίνουν στην Θεσσαλονίκη το ερχόμενο Σάββατο 29 Νοέμβρη για ένα εκρηκτικό live show στον χώρο του Block33. be there!

Στίχοιμα & Άγνωστος Χειμώνας Live / we support

9 years ago
by

Το Σάββατο 29 Νοεμβρίου, η σκηνή του μεγάλου stage του Block33 θα γεμίσει από ένα hip hop καλλιτέχνη και ένα συγκρότημα που οι στίχοι τους χαρακτήρισαν και συνεχίζουν να χαρακτηρίζουν μία ολόκληρη γενιά.

Ο Άγνωστος Χειμώνας των Ψυχόδραμα07 και οι Στίχοιμα, σε μία μοναδική για τα δεδομένα της Θεσσαλονίκης συναυλία, θα παρουσιάσουν την δισκογραφία τους. Μία δισκογραφία που αγαπήθηκε από φίλους και εκτιμήθηκε από “εχθρούς” όσο λίγες στην καταταλαιπωρημένη ελληνική hip hop σκηνή.

Οι Στίχοιμα από την μία, έρχονται για ένα σετ που θα περιλαμβάνει το σύνολο των έργων τους κα φυσικά τις Μηχανές, έναν δίσκο που από το 2012 που κυκλοφόρησε και έπειτα κατά πολλούς ανέβασε τον πήχη του hip hop στην Ελλάδα. Ο Βαλάντης και η Μαρίνα όμως, δεν θα παραλείψουν και τον Ξένο, το τελευταίο single του συγκροτήματος, ένα κομμάτι άμεσο και επίκαιρο όσο και ο τίτλος του.

Ο Άγνωστος Χειμώνας από την άλλη, έρχεται εφοδιασμένος με μία σειρά από κομμάτια που δημιούργησαν μια ολόκληρη σχολή, είτε αυτά αφορούν τους Ψυχοδράμα 07, είτε την προσωπική του δισκογραφία. Από το σετ φυσικά και δεν θα λείπει και η Ενοχή, το νέο του μουσικό πόνημα, που παρά τις λίγες μόλις μέρες κυκλοφορίας του αγαπήθηκε πολύ χάρη στο αργό σχεδόν υπνωτιστικό ριφ του.

Την συναυλία θα ανοίξει ο Unknown Artist, ένας νεαρός Θεσσαλονικιός ράπερ, που το ταλέντο σε συνδυασμό με το ήθος του έπαιξαν καταλυτικό ρόλο στο να επιλεγεί για να ολοκληρώσει με την παρουσία του το line up της συναυλίας.

Το ραντεβού για την hip hop κοινότητα της πόλης δόθηκε για το Σάββατο 29 Νοέμβρη, στις 21.00 στο Block33 (26ης Οκτωβρίου 33).

Τα εισιτήρια τιμώνται προς 10 ευρώ στην είσοδο, ενώ μπορείτε να τα βρείτε στα 8 ευρώ σε προπώληση από τα Έντεχνον Café (Ι.Δέλλιου 4, Πλατεία Συντριβανίου), Σάρωθρον Bar (Κατούνη 17, Λαδάδικα), Nephilim Metal Store (Π.Ιωακείμ 17, Πλατεία Αγ.Σοφίας).

Ο Paranoise Radio στηρίζει με μεγάλη χαρά την συγκεκριμένη παραγωγή και προσφέρει 5 δωρεάν εισιτήρια σε φίλους και ακροατές του. Για να συμμετέχετε στον διαγωνισμό δεν έχετε παρά να κοινοποιήσετε αυτό το αρχείο και να κάνετε Like εδώ ως την Παρασκευή 28/11 στις 22.00 αυστηρά.