Synthetic w/ Ancient Methods & Sera J

H στιγμή που περιμέναμε εδώ και καιρό επιτέλους έφτασε! Το Synthetic επιστρέφει δυνατά μαζί του και ο κορυφαίος εκπρόσωπος της Industrial Techno Ancient Methods, την Παρασκευή 3 Δεκεμβρίου στο Block33.

Synthetic w/ Ancient Methods & Sera J / we support

2 years ago
by

 Το Synthetic  επιστρέφει δυνατά  μαζί του και ο κορυφαίος εκπρόσωπος της Industrial Techno Ancient Methods, την Παρασκευή 3 Δεκεμβρίου στο Block33.

H στιγμή που περιμέναμε εδώ και καιρό επιτέλους έφτασε! Το Synthetic  επιστρέφει δυνατά  μαζί του και ο κορυφαίος εκπρόσωπος της Industrial Techno Ancient Methods, την Παρασκευή 3 Δεκεμβρίου στο Block33. Καλεσμένος μας και ο ραγδαία ανερχόμενος Sera J. Το άνοιγμα της βραδιάς αναλαμβάνουν οι resident DJs του Synthetic Thomas Numan και George Kouros με τον Pixels On Space να επενδύει με visuals το party που δεν θέλεις να χάσεις!

Line up

++++++

Ancient Methods (Persephonic Sirens / DE)

Sera J (Out Of Place, SINS)

Synthetic DJs (Thomas Numan & George Kouros)

Visuals : Pixels On Space

 

Αυστηρά 300 περιορισμένα εισιτήρια. / Strictly 300 limited tickets Ώρα έναρξης 23:30 Block 33, 26ης Οκτωβρίου 33

O Paranoise στηρίζει το event και κληρώνει 2 μονές προσκλήσεις. Ακολουθήστε το σχετικό post του σταθμού για περισσότερες πληροφορίες.

100 early bird εισιτήρια (12 ευρώ) SOLD OUT

 

Aυστηρά περιορισμένα εισιτηρια ηλεκτρονικά στο: https://bit.ly/SyntheticAncientMethods

 

Φυσικά σημεία προπώλησης.

  • Stereodisc , Aριστοτέλους 4
  • Underground, Δ.Γούναρη Δημητρίου 20, Πλατεία Ναυαρίνου
  • Underground, Αγ.Σοφίας 24

 

Ancient Methods

++++++++++++++

О Ancient Methods είναι αδιαμφισβήτητα ένας από τους κορυφαίους εκπροσώπους του industrial Techno ήχου. Ο ίδιος περιγράφει την μουσική του ως pitch-black-techno-war-funk. O Michael Wollenhaupt εμφανίστηκε στη δισκογραφία, μαζί με τον τότε συνεργάτη του Conrad Protzmann, το 2007. Μια μυστηριώδης σειρά marbled βινυλίων στην ομώνυμη ετικέτα με μεσαιωνικές γκραβούρες για artwork, έβαλε την μπράντα Ancient Methods δυναμικά στο προσκήνιο. Από τότε είναι πραγματικά ασταμάτητος. Δεκάδες EPs, περίπου 50 remixes και πολλές συνεργασίες το πιστοποιούν. Μία από αυτές είναι με τον Regis και φέρει το όνομα Ugandan Methods. Αυτά όμως που τον έχει κάνει ιδιαίτερα γνωστό, αγαπητό και περιζήτητο είναι τα εκρηκτικά του DJ sets. Για αυτό άλλωστε ο Ancient Methods έχει ένα σταθερά γεμάτο πρόγραμμα με εμφανίσεις στα καλύτερα φεστιβάλ και club nights του κόσμου. O ίδιος δηλώνει άλλη μια φορά ενθοουσιασμένος για την επιστροφή του για λογαριασμό του Synthetic.

 

Sera J

+++++

O Sera J είναι μουσικός παραγωγός και dj από την Ελλάδα. Ξεκίνησε να συνθέτει μουσική από το 2008, ενώ άρχισε να παρουσιάζει το έργο του και να παίζει μουσική από το 2010. Το 2017 συμμετείχε στο Reworks festival , μοιράζοντας το ίδιο booth με τους Ben Klock και Aleksi Perálá, ενώ έχει συνεργαστεί με πολλά μεγάλα και σημαντικά ταλέντα από την διεθνή  techno σκηνή, (DAX J, Paal (Voitax), Keith Carnal, Stef Mendesidis, Paula Temple,SNTS, Setaoc Mass), γεγονός που τον βοήθησε να διευρύνεθ τις γνώσεις του στο DJing και στις μουσικές παραγωγές του.  Στη χρονιά που διανύουμε, ξεκίνησε συνεργασία με την δισκογραφική εταιρία Planet Rhythm κυκλοφορώντας ένα εκλεπτυσμένο κομμάτι σε βινύλιο στο 303 series, και ένα δυναμικό digital Ep τον περασμένο Αύγουστο. Τα κομμάτια  αυτά κέρδισαν το ενδιαφέρον πολλών καλλιτεχνών οι οποίοι στήριξαν θερμά την μουσική του. Την νέα χρονιά επιστρέφει στην δισκογραφική της Insolate, Out of place Records, από την Κροατία, για το δεύτερο του Ep σε αυτό το label. Όσον αφορά τα σετ του είναι πολύ χορευτικά, με δυναμικές μπασογραμμές και στοιχεία από την Detroit ενώ στοχέυουν πάντα στην διάδραση και αλληλεπίδραση με το κοινό, γιατί όπως και ο ίδιος πιστεύει , η μουσική είναι επικοινωνία!

 

Synthetic DJs

+++++++++++

O Thomas Numan είναι εμπνευστής και resident disc jockey του Synthetic. Εδώ και χρόνια προσπαθεί να διαδώσει τον ποιοτικό ηλεκτρονικό ήχο, μεταφέροντας τα βιώματα που απέκτησε κατά την πολυετή διαμονή του στο Λονδίνο. Εκεί ξεκίνησε η ενασχόλησή του με το DJing αλλά και τη διοργάνωση events. Χτίζει τη δισκοθήκη του από το 2002, ενώ επιμένει να χρησιμοποιεί αποκλειστικά βινύλιο. Τα sets του δεν έχουν ταμπέλες, αλλά χαρακτηριστική αισθητική, feeling και χορευτικό προσανατολισμό. Τα τελευταία χρόνια μετρά πάνω από  250 gigs σε Ελλάδα και εξωτερικό. ενώ παράλληλα έχει προσκαλέσει καλλιτέχνες όπως οι Moodyman, Juan Atkins,  Ancient Methods, Robert Hood, DVS1, Surgeon, Objekt, Peggy Gou, Gerd Janson,  Mall Grab και Palms Trax μεταξύ πολλών ακόμα. Η πορεία του George Kouros ξεκίνησε με τις περιπλανήσεις στα τοπικά δισκάδικα συλλέγοντας βινύλια με μουσικές επιρροές του βελγικού Minimal Synth/NewBeat και της Acid House. Ασχολήθηκε ενεργά με τον Djing αφού έκανε guest εμφανίσεις στους τοπικούς σταθμούς FM όπως το RadioAvlaia στις αρχές του ’92 και το SafariFM πίσω από τη συμπαραγωγή της εκπομπής το ’93. Φυσικά, συνέχισε να φλερτάρει με ραδιοφωνικές εκπομπές και το ’94 πήρε ένα σόου δύο φορές την εβδομάδα στο SuperFM 108 μέχρι το ’04. Οι εμφανίσεις του στην σκηνή της Θεσσαλονίκης υπήρξαν πάντα επιλεκτικές, σε events όπως το Reworks Festival και Old School Themed Parties, ενώ παράλληλα επέλεξε να κρατήσει low profile. Από το 2012  ‘τρέχει’ τον διαδικτυακό σταθμό Report2Dancefloor, με πολύ μεγάλη απήχηση στα τέσσερα σημεία του ορίζοντα. Αξιοσημείωτο είναι και το μηνιαίο residency στο Deep Space Radio του Detroit. Με δισκοθήκη και skills που θα ζήλευαν ακόμα και top καλλιτέχνες του χώρου, αποτελεί μέλος της ομάδας και Resident DJ του Synthetic εδώ και επτά χρόνια.

 

O χώρος θα λειτουργήσει COVID-free, δηλαδή μόνο για εμβολιασμένους και νοσήσαντες, επιδεικνύοντας το αντίστοιχο πιστοποιητικό. Ο κάτοχος του εισιτηρίου, βάση της σχετικής νομοθεσίας, υποχρεούται να επιδείξει κατά την είσοδο:

[α] ταυτότητα

[β] πιστοποιητικό εμβολιασμού κατά του Covid-19 ή [γ] πιστοποιητικό νόσησης Covid-19

Listen

Listen