Volume Festival 2013

Ακόμη μια χρονιά διεξάγεται το Volume Festival στην κεντρική Ελλάδα και συγκεκριμένα στον Βόλο. Φέτος είναι τριήμερο και θα διαρκέσει από την Πέμπτη 5 Δεκεμβρίου ως το Σάββατο 7 του μήνα στον χώρο του Lab Art.

Volume Festival 2013 / we support

10 years ago
by

Η δυνατότερη live εμπειρία στο κέντρο της Ελλάδας επιστρέφει! To Volume Festival 2013 μας καλεί να ανεβάσουμε την ένταση και μας παρουσιάζει μια αναπάντεχη έκπληξη στον ανακαινισμένο χώρο του Lab Art (πρώην Vox) στο συγκρότημα Τσαλαπάτα στον Βόλο.

Δύο καλεσμένα σχήματα από την Αγγλία, οι Red Snapper, και οι θρυλικοί Tiger Lillies με τη νέα τους παράσταση, συναντούν το ελληνικό ταλέντο των Keep Shelly Ιn Athens, Opera Chaotique, Tricky Pony, Big Nose Attack και Barbara’s Straight Son ζωντανά επί σκηνής.

Μαζί, η Κατερινα “Κafka” Καφετζή από τον En Lefko, και άλλοι DJ’s στην επιλογή μουσικής. Ένα οπτικοακουστικό παραλήρημα με αξέχαστες παρουσίες, όπως της ηθοποιού Μαρίας Ναυπλιώτου (frontwoman των Αθηναίων Τricky Pony) μας περιμένουν κάθε βράδυ του προγράμματος του φεστιβάλ!

Mετά από 3 χρόνια συνεχούς πρωτοπορίας με συναυλιακές μετακλήσεις από ξένους (Dub Pistols, Radikal Guru) και μεγάλους Έλληνες καλλιτέχνες, όπως Γιάννης Αγγελάκας, Μόνικα, Παύλος Παυλίδης, Imam Baildi και Burger Project, το Volume Festival γίνεται τριήμερο.

Το μουσικό ραντεβού φέτος αλλάζει ημερομηνία και χτυπάει δυνατά στην αρχή του χειμώνα, στην παραμονή της γιορτής του Αγίου Νικολάου, αργία της πόλης του Βόλου, δηλαδή από την Πέμπτη 5 Δεκεμβρίου ως το Σάββατο 7 του μήνα.

Watch
Volume Festival 2013 (teaser)

Αναλυτικά το πρόγραμμα, με σειρά εμφάνισης:

Πέμπτη 5 Δεκεμβρίου: Barbara’s Straight Son, Big Nose Attack, Red Snapper (UK)
Οι πόρτες ανοίγουν στις 21.30 και το εισιτήριο στην προπώληση κοστίζει 15 ευρώ.

Παρασκευή 6 Δεκεμβρίου: Dj warm up/after Kafka, Tricky Pony, Keep Shelly In Athens
Οι πόρτες ανοίγουν στις 21.30 και το εισιτήριο στην προπώληση κοστίζει 10 ευρώ.

Σάββατο 7 Δεκεμβρίου: Opera Chaotique , The Tiger Lillies (UK)
Οι πόρτες ανοίγουν στις 21.30 και το εισιτήριο στην προπώληση κοστίζει 15 ευρώ.

Ακόμη, υπάρχει το εκπτωτικό εισιτήριο τριημέρου στα 30 ευρώ, ενώ να σημειωθεί πως ο αριθμός των εισιτηρίων σε προπώληση είναι περιορισμένος και φτάνει τα 200 ανά είδος εισιτηρίου. Πληροφορίες στο info@labart.gr και κρατήσεις στο 6951918471.

Εισιτήρια διατίθενται από τα εξής σημεία: Elefantas coffee bar (Τάκη Οικονομάκη 70Α), Βιβλιοπωλείο Παπασωτηρίου (Κουμουνδούρου με Δημητριάδος), Madri café bar (τέρμα Ιάσονος απέναντι από το Πανεπιστήμιο).

Η ομάδα Plenty Projects σε συνεργασία με τον χώρο τεχνών Lab Art μας παρουσιάζει την ετήσια συναυλιακή εκτόνωση-θεσμό της περιφέρειας και υπόσχεται ένα μαγευτικό τριήμερο με ατμοσφαιρική αίσθηση και σύγχρονους ήχους.

Μια εκπληκτική καλλιτεχνική πρόταση: πρωτότυπες θεατρικές εμφανίσεις, φημισμένα ξένα σχήματα για πρώτη φορά στην περιοχή μας αλλά και περιζήτητοι Έλληνες καλλιτέχνες συμπράττουν σε μία σκηνή, με ένα εισιτήριο. Mην χάσετε την ευκαιρία, να είστε όλοι εκεί!

Ο Paranoise Radio από την πλευρά του, στηρίζοντας την διοργάνωση προσφέρει στους ακροατές του 7 free passes τα οποία θα κληρωθούν στις εξής εκπομπές:

Δευτέρα 8-10: 1 free για Day 2 – Keep Shelly In Athens / Tετάρτη 4-6 και 6-8: 2 free για Day 3 – Tiger Lillies / Tετάρτη 8-10: 2 free για Day 2 – Keep Shelly In Athens / Τετάρτη 10-12: 2 free για Day 1 – Red Snapper.

Για την συμμετοχή σας στις κληρώσεις που πραγματοποιούνται σε κάθε μια από τις παραπάνω εκπομπές στέλνετε ονοματεπώνυμο με email αυστηρά στην ώρα της εκάστοτε εκπομπής μέχρι 5′ πριν την λήξη της, στο contest@paranoiseradio.com με θέμα “Day1”, “Day2”, “Day3” ανάλογα σε ποια μέρα απευθύνεται η συγκεκριμένη κλήρωση/εκπομπή.

Volume Festival 2013 – Ανεβάστε την Ένταση!

Print