Το τελευταίο mix της αγαπημένης σειράς θεματικών mixes των παραγωγών του Paranoise για την φετινή σεζόν έρχεται να προστεθεί σήμερα στα NoiseTapes με αριθμό #42.
Υπεύθυνος για αυτό είναι ο FLeCK που επιμελήθηκε και χαρίζει αποκλειστικά στους ακροατές του Paranoise ένα mix 57 λεπτών σε reggae, dub, jungle ήχο.
Ο FLeCK είναι παραγωγός ηλεκτρονικής μουσικής από την Αθήνα, δραστήριος από τα μέσα της δεκαετίας του ’90. Μετά την κυκλοφορία του πρώτου του δίσκου Dub Muse εισέβαλε δυναμικά στα μουσικά δρώμενα και κατάφερε να ξεπεράσει τα ελληνικά σύνορα.
Έχει κυκλοφορήσει δουλειές του σε μεγάλες δισκογραφικές του εξωτερικού, όπως στην αμερικανική Six Degrees, στην λονδρέζικη Reggae Roast και την Bracket Records, στην γαλλική ODG, στην King Dubbist και την Generation Bass, ενώ αριθμεί συνολικά κυκλοφορίες σε πάνω από 20 labels από όλο τον κόσμο.
Ο ήχος του συνδυάζει διάφορα είδη όπως reggae, dub, jungle, dubstep, hip hop. Είναι ενεργό μέλος ως παραγωγός στους Kings Hi Fi Soundsystem από το Brighton.
Έχει συνεργαστεί μουσικά κι έχει διασκευάσει δουλειές από πολλούς καλλιτέχνες, Έλληνες και ξένους, όπως Zion Train, Nanci Correia, Clinton Sly, Tamara Blessa, Ancient Astronauts, Roommate, Demolition Man, Se Fire, Sisyphos, Ed West και άλλους, ενώ κομμάτια του FLeCK έχουν φτάσει σε πολύ υψηλές θέσεις σε διεθνή charts τον τελευταίο καιρό.
Συνολικά τα τελευταία χρόνια έχει πολυάριθμες συμμετοχές σε φεστιβάλ και parties σε όλη την Ευρώπη, έχει παίξει πλάι σε ονόματα όπως Horace Andy, Alborosie, Congo Natty, Mungo’s Hi Fi, Zion Train, Dub Pistols κλπ.
Μπορείτε να συνδεθείτε απόψε στις 22.00 για να ακούσετε το Dub To Jungle ΝοiseTape του FLeCK σε πρώτη μετάδοση, ενώ μία μέρα μετά θα ανέβει στο mixcloud και με link για ελεύθερο κατέβασμα. tune in!
“Διαδρομή από τα ξέφωτα της dub προς την σκιά της ζούγκλας”
download link here