NoiseTape #49: Pan Far – Miniatures Of Possibilities

Duration: 67mins, Date Released: April 2016
7 years ago by

Ένα νέο NoiseTape έρχεται απόψε να δώσει συνέχεια στην αγαπημένη σειρά θεματικών mixes των παραγωγών του Paranoise Radio.

Αυτήν την φορά είναι ο Pan Far από την Δράμα, ο οποίος επιμελήθηκε και προσφέρει το δικό του mix αποκλειστικά στους ακροατές του σταθμού.

O Pan Far ξεκίνησε να ακούει μουσικές από τρυφερή ηλικία, παριστάνοντας άλλοτε τον ραδιοφωνικό παραγωγό στα FM και άλλοτε τον DJ. Έκτοτε κύλισαν πολλές βελόνες πάνω σε αυλάκια βινυλίων και βασανιστήρια ανυποψίαστων θαμώνων σε bars για να βρεθεί, τελικά χωρίς περιορισμούς στα είδη, σαν resident dj στο Φίκα και στο Συνεργείο στην πόλη της Δράμας, αλλά και στο Pierrot Le Fou στην Θεσσαλονίκη.

Ξεκίνησε την εκπομπή του στον Paranoise τον Σεπτέμβρη του 2013, για την οποία ακόμα ψάχνει τον κατάλληλο τίτλο με ελάχιστες πιθανότητες να καταλήξει τελικά σε κάτι.

Το NoiseTape του Pan Far είναι το #49, έχει τον ονομασία Miniatures Of Possibilities, αποτελείται από 15 κομμάτια και διαρκεί συνολικά 68 λεπτά.

Συνδεθείτε απόψε στις 20.00 (gmt+02) για να το ακούσετε σε πρώτη μετάδοση. Μία μέρα μετά θα ανέβει και στο mixcloud, με tracklist και link για ελεύθερο κατέβασμα. stay tuned!

Marleen Nilsson, Ekin Üzeltüzenci, Carla dal Forno, Whitney Johnson, Σοφία Λοΐζου, Cécile Schott, Alexandra Drewchin, Marja Johansson, Holly Herndon, Alison Skidmore, Λένα Πλάτωνος, Camella Lobo, Sarah Lipstate, Mica Levi, Grace Davidson. 15 tracks, 15 γυναίκες, οι συνθέσεις των οποίων είτε είναι εξ’ ολοκλήρου δικές τους δημιουργίες, είτε συμμετέχουν σε συνθέσεις άλλων με φωνητικά. Από την ψυχεδέλεια στη folk ambient και τα synths μέχρι την μοντέρνα κλασσική ο πειραματισμός κυριαρχεί σε αυτό το χαμηλών τόνων mixtape.

Καλή ακρόαση!

download link here