Κακό Συναπάντημα – Κακό Συναπάντημα

Label: self released, Release Date: April 2008
15 years ago by

Οι Κακό Συναπάντημα και το ομώνυμο cd που κυκλοφόρησαν προς τα τέλη Ιουνίου.

Χωρίς δισκογραφική εταιρεία οι Κ.Σ. που έχουν διαφορετική λογική. Αυτό όμως δεν επηρέασε πολύ το αποτέλεσμα, αφού η ερασιτεχνική δουλειά μπορεί να είναι εξίσου ωραία και προσεγμένη.

Και είναι στον συγκεκριμένο δίσκο. 10 tracks περιλαμβάνει το cd εκ των οποίων τα περισσότερα είναι καινούρια. Reggae ρυθμοί και φύγαμε καλοκαιριάτικα!

Από τα καινούρια λοιπόν, ξεχώρισα κατά την δική μου υποκειμενικότητα το τελευταίο, Κατανάλωση, ενώ και τα Positive, Που πας μου άρεσαν πολύ. Τα παλιότερα κομμάτια τους που βρίσκονται στον δίσκο είναι ελαφρώς διαφοροποιημένα και βελτιωμένα.

Ξεχωρίζει αυτή η μπάντα για τον στίχο της και την καλή διάθεση που σου μεταδίδει παρόλο το καταγγελτικό ύφος των περισσότερων τραγουδιών. Urbanιλίκι 100% η εμφάνιση του cd, ωραίο μεν, αλλά περίμενα κάτι πιο χαρούμενο, ίσως λόγω καλοκαιριού να το λέω αυτό, δεν ξέρω, μπορεί να κάνω λάθος.

Η φωτογραφία όμως στο εξώφυλλο είναι ωραία, μετράει. Τέλος πάντων, οι Κακό Συναπάντημα πάνε πολύ καλά, ιδίως μέσα στο 2008, και περιμένουμε πολλά από αυτούς και στο μέλλον. Ήδη μας χάρισαν αρκετά, αλλά είμαστε απαιτητικοί γιατί τους γουστάρουμε!

Το cd τιμάται στα 5 euros και θα το βρείτε σε επιλεγμένα μαγαζιά σχεδόν σε κάθε πόλη της Ελλάδας. Αξίζει, τιμήστε τους!