Τapes – Where Is The Time

Label: Jahtari, Release Date: February 2013
10 years ago by

Μία ακόμα καινούρια κυκλοφορία των Jahtari είναι η νέα δουλειά του Λονδρέζου παραγωγού Tapes o oποίος επιστρέφει δισκογραφικά στην εταιρεία λίγα χρόνια μετά το πρώτο του 12ιντσο Ηissing Theatricals EP, αν και έπειτα συμμετείχε με κομμάτια του στα Jahtarian Dubbers vol.2 και vol.3..

To δεύτερο προσωπικό του EP λοιπόν στο συγκεκριμένο label τιτλοφορείται ως Where Is The Time, και περιλαμβάνει 4 αυτοτελείς παραγωγές, εξίσου ωραίες και αξιόλογες, με χρήση περισσότερου μπάσσου σε σχέση με αυτές του παραπάνω release.

Ιδανικό ξεκίνημα με το ομώνυμο κομμάτι Where Is The Time, σχετικά αργόσυρτο, με ωραία μελωδία και συνοδεία μπάσσου για μια κάπως ατμοσφαιρική μεγαλοπρέπεια.

Συνέχεια δίνει το πιο γρήγορο Pursian Pulse Width, ανατολίτικο 8-μπιτο, ενώ τα δύο επόμενα tracks προέρχονται από παλαιότερο υλικό του Tapes.

Αρχικά το Οld Pan Sound σε επιμηκυμένο νέο mix με τον Vernon Maytone, με ωραία vocals και σαφώς πιο χαρούμενη και χορευτική διάθεση, με το κλείσιμο του δισκακίου να έρχεται στο πολύ ωραίο τέταρτο κομμάτι Pipe Cleaner, βαθιά dub όπως την αγαπάμε.

Αυτές είναι οι δύο νέες Jahtari κυκλοφορίες τις οποίες αρκετοί από εσάς έχετε ήδη γνωρίσει μέσα από εκπομπές στον Paranoise Radio, πολύ πριν βγουν στην δημοσιότητα και σε κυκλοφορία. enjoy ’em!