
6 years ago
by Paranoise
Ένα νέο remix του DJ Booker, που έκανε ο Έλληνας παραγωγός για διαγωνισμό των τεράστιων Blu Mar Ten και που ξεχώρισε ανάμεσα σε εκατοντάδες άλλα, διατίθεται εδώ και δύο ημέρες για δωρεάν κατέβασμα.
Οι Blu Mar Ten είναι ένα σπουδαίο όνομα της αγγλικής ηλεκτρονικής σκηνής, με ιστορία 22 ετών στον χώρο, με πλούσια δισκογραφία που περιλαμβάνει 6 ολοκληρωμένα albums και περισσότερα από 40 EP’s και singles, κυκλοφορίες που πραγματοποιήθηκαν είτε μέσω εταιρειών όπως οι Good Looking Records, Deep Structure, Hospital, Exceptional, Guidance Recordings, Renegade Hardware, Big Chill, Med School, Shogun Audio, 31 Recordings κ.ά, είτε μέσω της δικής τους, Blu Mar Ten Music, τα τελευταία χρόνια.
Το αποτύπωμά τους κυρίως στην Drum ‘n’ Bass είναι ανεξίτηλο, ενώ έχουν καταπιαστεί και με άλλα είδη και τάσεις, όπως breakbeat, house, techno, electronica, ambient. Οι ίδιοι έχουν συμπράξει με άλλα ονόματα σε κορυφαίες συνεργασίες, κυρίως σε επίπεδο remix με τους Erykah Badu, Fink, Bop, Cicada, dBridge, Klute, Stray, Tom Middleton και πολλούς άλλους.
Το σχήμα των Chris Marigold και Michael Tognarelli, πρόσφατα ανακοίνωσε και διεξήγαγε έναν διαγωνισμό Remix, που βλέπετε εδώ, σε συνεργασία με το DJ Mag, με αφορμή την κυκλοφορία του πρόσφατου album τους, Empire State. Σε αυτόν, συμμετείχαν περισσότεροι από 300 παραγωγοί από όλο τον κόσμο, και πέρα από την νικητήρια συμμετοχή της Tominaga και την 2η θέση που κατέλαβαν οι Law & Wheeler, περίπου 10 ακόμη ξεχώρισαν στις κορυφαίες θέσεις.
Ένα από αυτά είναι του DJ Booker που αναμόρφωσε το κομμάτι Titans των Blu Mar Ten, παρουσιάζοντάς το σε μία πολύ ωραία footwork εκδοχή, στα 160 bpm δηλαδή, και αποδεικνύοντας για ακόμη μια φορά το ταλέντο του στην παραγωγή. Μπορείτε να το ακούσετε παρακάτω, αλλά και να το κατεβάσετε δωρεάν στα 320 kbps από την σχετική επιλογή.
Και όσοι είστε στην Θεσσαλονίκη, ετοιμαστείτε για την επανεμφάνιση του DJ Booker, μετά από σχεδόν 4 χρόνια σε decks στην πόλη, στα γενέθλια του Paranoise το Σάββατο 27 Μαΐου στο WE.