
9 years ago
by Paranoise
Aν σας μπερδεύουν τα αρχικά, αναφερόμαστε στους Sons Of The Morning, το project δηλαδή του σπουδαίου Αμερικανού παραγωγού Prefuse73, το οποίο ξεκίνησε πρόσφατα με την κυκλοφορία του πρώτου άλμπουμ τον περασμένο Οκτώβριο στην εταιρεία που ίδρυσε ο ίδιος, την Υellow Year Records.
Στο πρώτο αυτό “τεύχος” Sons Of The Morning, o Guillermo Scott Herren aka Prefuse73 συνεργάστηκε με τον Teebs, καλλιτέχνη της Brainfeeder, δημιουργώντας 7 διαμαντένια κομμάτια, abstract, experimental, downtempo hip hop συνθέτοντας το Speak Soon Volume One. Στα επόμενα releases της σειράς αναμένεται η συνεργασία του Ρ73 με ονόματα όπως Nosaj Thing, Synkro, Dimlite και άλλοι.
Άρα, έχει πολύ δρόμο μπροστά της αυτή η ιστορία και αναμένουμε τις επόμενες κυκλοφορίες με μεγάλο ενδιαφέρον. Για την ώρα, μπορούμε να απολαύσουμε τo πρώτο remix των Sons Of The Morning, από το κομμάτι τους Sundays Buzzabout και την εκδοχή που του έδωσε ο Kelpe.
O Kelpe για όσους τυχόν δεν τον γνωρίζουν, είναι Λονδρέζος παραγωγός που γράφει electronic, hip hop, broken beat, experimental, idm, abstract από το 2003 μέχρι σήμερα, μετρώντας 4 ολοκληρωμένα προσωπικά albums, περισσότερα από 10 EP’s καθώς και πολλές συμμετοχές σε συνεργασίες και συλλογές.
Πέρα από αυτό, ο Αμερικανός beatmaker Co.Fee έδωσε κι αυτός ένα remix στο Volume One των Sons Of The Morning, στο κομμάτι Τhe Way That Wind Moves part 1, το έπος δηλαδή της κυκλοφορίας. Μπορείτε να το ακούσετε εδώ ωστόσο το πρωτότυπο παραμένει σαφώς καλύτερο.